avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi dupa indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi dupa indemnizatie

dupa indemnizatia de crestere copil pana la doi ani daca angajatorul nu mai are post liber este obligat sa te dea in somaj?sau sa creeze post?
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 20:00, 29 Martie 2010
obligatia angajatorului este sa va ofere acelasi post in companie. In caz ca firma este in proces de restructurare iar postul dvs se va desfiinta,angajatorul trebuie sa va ofere ,daca are,un alt post conform pregatirii dvs. In cazul in care nu exista posturi vacante,angajatorul va desfiinta functia iar dvs veti beneficia de somaj.(daca va incadrati in criteriile impuse de agentie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa concediul de crestere copil sorinalitoiu sorinalitoiu Buna ziua, In anul 2006 m-am angajat la o firma multinationala, iar in 2009 am nascut un copil. Timp de trei ani am fost in concediu de crestere copil (de la ... (vezi toată discuția)
Reorganizare - desfiintarea postului de sef serviciu leutu leutu In cat timp de la primirea unei adrese de restructurare a postului de sef serviciu pe care il ocup trebuie sa raspund institutiei ce am de gand si pe ce post ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca, din concediul de maternitate finetti finetti Salutari, tuturor, ma aflu intr-o situatie mai \"speciala\", intrucat pe parcursul concediului de maternitate care este in desfasurare, s-au desfiintat ... (vezi toată discuția)