avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 010

cine are un formular editabil?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 14:48, 16 Iulie 2008
discutii.mfinante.ro/pdf/sistemul_fiscal/decl010.pdf direct de la mamica lui :P
www.avocatnet.ro/content/articles?id=10868
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2008
praetore, utilizator
toate formularele le gasesti pe site-ul MEF
Poate cineva sa imi trimita un 010 nou, la adresa hasnasluminita@yahoo.com Va multumesc
lumi71 a scris:

Poate cineva sa imi trimita un 010 nou, la adresa hasnasluminita@yahoo.com Va multumesc

Inrati pe site-ul ANAF.
Buna,
Am o disputa cu alta contabila, referitor la declaratia 010. Daca ati putea sa-mi spuneti si temeiul legal.
La declaratia de mentiuni, in momentul in care ai angajat un salariat trebuie sa declari contributiile lunar. Asa mi s-a cerut mie.
Ea zice ca de la 9 salariati in sus. Pina la 9 salariati declari trimestrial.
Va rog sa-mi spuneti unde scrie acest lucru. Codul fiscal? :-/
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2008
irina petcu, utilizator

Alte discuții în legătură

Sinteze pentru admiterea in barou 2010 nickname55000 nickname55000 Salut! Sintezele cupriad aprox. 1000 de pagini si sunt facute de o persoana care a sustinut acest examen. Daca sunteti interesati, ma puteti contacta cu ... (vezi toată discuția)
Grile examen unpir Cosmin-Traian Maglas Cosmin-Traian Maglas Buna ziua, Nu reusesc sa gasesc grile pentru examenul UNPIR. Are cineva? Chiar daca sunt din 2009 sau 2008? cosmin.maglas@gmail.com Merci, Cosmin (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)