avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mandat de perchizitie domicilara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mandat de perchizitie domicilara

Daca cineva este martor intr-un dosar penal, se poate emite un madat de perchizitie domicilara a acelei persoane? si in cuprinsul mandatului nu trebuie specificat ce anume se cauta? daca martor este un notar, nu trebuie ca madatul sa fie emis de curtea de apel? daca este emis de o judecatorie, la soliticitarea parchetului de pe langa aceea judecatorie, mandatul este legal?
Cel mai recent răspuns: Luca Izabela , utilizator 08:16, 3 Februarie 2024
In alta ordine de idei,si fata de o persoana care initial a a avut calitatea de martor,poate fi extinsa urmarirea penala ,in conditiile prevazute de art.335 si 336 c.pr.pen.
BIU99

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal mytyca_s mytyca_s In Romania procurorii tot vorbesc de asa numita incepere a urmaririi penale \"in rem\" Dupa umilele mele cunostinte de drept penal in procesul pena exista mai ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie pentru " suspiciunea de trafic de droguri" marianmadalin322 marianmadalin322 Un mandat de perchezitie se poate prezenta cu \"suspiciunea de\" trafic droguri daca nu exista o proba concreta in acest sens si legea functioneaza pe ... (vezi toată discuția)
Perchezitie nemotivata mihaif82 mihaif82 buna ziua, sunt din Sf.Gheorghe, CV, si in data de 20 august \'09 la domiciliul meu a fost facuta o perchezitie de catre 4 ofiteri DIICOT. la plecare acestia ... (vezi toată discuția)