avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot face?

Am depus plangere penala pentru marturie falsa, procurorul, in rezolutie bate campii, incurca anii, inurca declaratiile, ce pot face contra acestui procuror, legal, ce articole, pe ce cale sa merg? E aiurea ce rezolutie da, in defavoarea mea, netinand cont de probe? Fac mentiunea ca cel caruia i-am depus plangere de marturie minciniasa e fiu de procuror, iar rezolutia, bate campii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:47, 31 Martie 2010
ar trebui sa aveti un avocat care sa faca demersurile pentru stramutarea cercetarilor la alt parchet.. de unul singur, fara asistare juridica, mu cred ca aveti sanse
Faceti plangere impotriva actelor ,masurilor dispuse de procuror,la esaloanele ierarhic superioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal??? irinu irinu Am depus o plangere la Parchet unde ceream un art. iar procurorul a scris pe rezolutie altul ce pot sa fac (este vorba de omisiunea sesizari organelor de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac! Tarzan2012 Tarzan2012 Daca procurorii de la parchet tribunal spun ca nu vor sa reia cercetarile,iar eu nu-s multumit de raspunsul lor, carei institutii superioare trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Rezolutie de nup si amenda administrativa criss8080 criss8080 Buna ziua, Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am ... (vezi toată discuția)