avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Videochatul, prostitutie mascata !
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Videochatul, prostitutie mascata !

Videcohatul , prostitutie mascata

Hamarsold300
Utilizator
20:33, 28 Noiembrie 2018
Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de fapt o prostitutie mascata. Fetele se duc la interviu, acolo sunt pozate, apoi sunt amenintate ca daca nu intretin relatii sexuale cu clientii, pozele sunt facute publice. Unele fete sunt pipaite la zonele intime chiar de fetele care se ocupa cu recrutarea lor. Din pacate, aceasta meserie este legala, dar in spatele ei de fapt se ascunde prostitutia mascata. Patronii ademenesc fetele cu sume de 3000 de euro, dar fetele nu castiga in realitate nici macar 2000 de lei / lunar. ( patronii promit chiar 500 euro la interviu ) . Videochaturile nu declara la fisc nici veniturile reale, deci in acest domeniu este evaziune fiscala foarte mare, statul roman are mari pierderi. Din pacate nimeni nu vrea sa stopeze aceasta mafie. Ce se poate face atunci ? Care e parerea dvs ? Toate aceste lucruri mi-au fost povestite de o fata care practica videochat. Majoritatea fetelor sunt din familii sarace, sau familii dezorganizate.
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Hamarsold300 , utilizator 22:47, 29 Noiembrie 2018
Ar trebui poate sa existe si infractiunea de exhibitionism , intrucat fetele de pe videochat isi arata corpul in public , iar minorii au acces foarte usor la aceste site-uri .
Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Videcohatul , prostitutie mascata Hamarsold300 Hamarsold300 Azi am avut curiozitatea sa vorbesc cu fetele de pe videochat, multe nici nu vorbesc cu romanii pentru ca le injura. Mi-am dat seama ca videochatul este de ... (vezi toată discuția)
Antiprostitutie Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)