avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fost model videochat am ajuns cu imaginile postate ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fost model videochat am ajuns cu imaginile postate public

Am fost model videochat la o firma din Romania, dar cu content accesibil doar in America (ca sa nu poata intra cei din tara unde lucrezi, gen Romania). Dupa ce am plecat de la ei am semnat sa fie sterse toate datele mele personale si imaginile de pe site. Acum am aflat ca tot contentul paginii pe care am fost "promovata" a ajuns pe un site cu free content, unde poate intra oricine. Pagina mea era "stearsa" si doar compania de video chat la care am lucrat putea sa acceseze. Ce pot sa fac? Am raportat pagina, dar ce alte actiuni mai pot lua?
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
adinawolf, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 06:58, 23 Decembrie 2023
Un proces civil pt a solicita daune morale,ștergerea conținutului etc.Totusi trebuiesc lămurite multe aspecte,dacă site ul unde a ajuns conținutul e deținut de o societate din România studiat contractul initial etcetc..Dacă site ul aparține unei societăți străine e greu de rezolvat..
Ipoteza nr. 1: acel website a obtinut licenta de la compania de videochat. Dat fiind ca v-ati declarat de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale companiei de videochat pentru a presta servicii de videochat, nu aveti ce face.

Ipoteza nr. 2: acel website face piraterie informatica. In acest caz: prinde orbu', scoate-i ochii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea unui videoclip cu mine Ina3000 Ina3000 Buna ziua, intru cateodata online pe un site adult, unde oricine ma poae vedea dezbracata in privat pentru 3.16$/ pe minut. Am gasit unul din aces show ... (vezi toată discuția)
Intrebare drepturi de autor MariusValentin MariusValentin Buna ziua ! Ma adresez domnilor Avocati cu urmatoarea situatie . O cunostinta a lucrat ca Model Video chat in colaborare cu inca o persoana de sex masculin , ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru videochat titus_steel titus_steel Buna ziua , am o intrebare preventiva sa adresez Domnilor Avocati . Sa zicem ca o persoana care lucreaza in domeniul video chat , banuiesc ca toata lumea ... (vezi toată discuția)