avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Autori SIMION & BACIU

SIMION & BACIU

SIMION & BACIU este o firmă de avocatură creată ca un spin-off din cea mai mare și mai veche firmă de profil din România. Activitatea noastră se concentrează în domenii de drept precum proprietate intelectuală, protecția consumatorului, tehnologie, protecția datelor cu caracter personal, mass-media și publicitate, jocuri de noroc, soluționarea disputelor.

De peste 20 de ani, membri ai echipei noastre s-au numărat între promotorii unui sistem juridic și ai unui mediul de afaceri moderne în România și sunt recunoscuți ca profesioniști de top de  către publicații juridice internaționale de renume, precum Legal 500, Chambers and Partners, Managing IP, WTR 1000. 

Avocații și consultanții SIMION & BACIU sunt activi în asociațiilor profesionale multijurisdicționale și locale, cum ar fi INTA, Marques, IMGL sau AmCham România.

ACCES PREMIUM

Firmele care, profitând de poziția lor superioară de negociere, nu-și respectă contractele cu partenerii riscă, mai nou, amenzi drastice

SIMION & BACIU în Aspecte juridice
27 Iunie 2022 | 0 | 939 | Timp de citire: 6 min.

Dincolo de introducerea unui mecanism pentru combaterea speculei, Guvernul a stabilit recent că exploatarea poziției superioare de negociere este o practică de concurență neloială pentru care firmele riscă amenzi de până la 500.000 de lei. Citește articolul

~ final articole autor ~