avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters101087

Activitate ContSters101087

Discuție Calomnie
daca un baiat major sustine ca s-a culcat cu o fata minora,si nacest lucru nu e adevarat....se pote rezolva cumva pt ai convinge pe cei din jur ca nu
e adevarat?#-o#-o#-oX-(X-(un baiat de 22-23 de ani se lauda ca s-a culcat cu o fata de 16 ani ceea ce nu e adevarat....ce se pote face...e urgent imi trebuie un rasp neaparat!!!!!!!!
Răspuns la discuția inca o problema
ok!!!!dar daca am 16 ani s vreau sa stau la el,pur si simplu daca nu am la cine si vreau sa stau la el,parintii mei sau politia ii pot face ceva?s sunt minora,s daca vreau sa stau la o colega,ii pote face ceva acesteia???????nu e acelas lucru?
Răspuns la discuția inca o problema
dar daca m-as duce la prietenul meu care e major ce s-ar putea intampla>?
Răspuns la discuția inca o problema
multumesc pt rasp
Discuție inca o problema
buna ziua!am mai vb zilele trecute pe aceasta adresa!am avut foarte multe raspunsuri,de unele am fost fff multumita,dar altele se vedea ca au o urma de ura si dispret in ele..............acum mai am o intrebare legata de discutia din zilele trecute,eu am o colega la care as putea sa stau,daca as sta la ea s parintii mei ar anunta politia ar putea sa pateasca ceva ea sau familia ei???????????va multumesc!!!!!!!si astept raspunsul dvs.
Discuție o intrebare
m-ar interesa si pe mine un nr de contact sau o adresa de email de la antena 1 bucuresti!cine ma poate ajuta va rog......ma gasiti s pe nr de tel0748898849 sau pe adresa de email delia_mooghy@yahoo.com!!!!!!!!!!!!va multumesc si ast raspunsul dvs cat mai curand posibil]!!!!!!
Răspuns la discuția o problema
problema e ca nu pot merge la un centru,pt ca vor iesi conflicte mai mari decat sun....de la centru se va apela la protectia copilului s asa mai departe................
Răspuns la discuția o problema
si unde se afla centrul asta
?
Discuție o problema
daca as vrea sa plec in afara tarii cu o firma pt a muncii...s parintii nu-mi dau procura pe motiv canu mai stau la ei si nu-i mai intereseaza,ce pot face?
:-/:-/:-/:help::help:
Răspuns la discuția loc de munca
s ma pot angaja la orice institutie????????????sau oriunde?