avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Activitate Allynia

Activitate Allynia

Multumesc pentru raspuns..dar intrebarile meu sunt altele :)
Buna ziua,
Avand in vedere faptul ca Ordonanta nr.2/2001 la Art.39 pct.2,prevede ca : in vederea executarii amenzii,organele...vor comunica din oficiu pv-ul de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii,neatacat.....in termen de 30 de zile de la data expirarii acestui termen organelor de specialitate; Legea 182/2006 prevede acelasi lucru la Art.I pct 3(2). Codul de Procedura Fiscala la Cap.VIII Art.141 pct.6 prevede "Titlurile executorii emide de alte organecompetente,care privesc creante fiscale,se transmit in termen de cel mult 30 de zile la la emitere,spre executare silita,potrivit legii,organelor prevazute la art.136 acestea fiind organele de executare silita, pun urmatoarea intrebare:
*Ce se intampla cu procesele verbale de contraventie devenite titluri executorii daca nu sunt trimise in timp de 30 de zile organelor de executare ci dupa mai mult timp???
* Art.141 (7) la cine se refera ?
*Organele de politie la care punct din CPF art/141 se incadreaza? La pct.6 "alte organe" sau la pct-ul 7?
Va multumesc
Buna ziua,
As dorii sa stiu daca exista undeva in legea sindicatelor stipulat faptul ca zilele de greva neplatite de unitate se platesc de sindicat !
Multumesc:sorry:
Allynia a scris:

da...poate fi inchiriata

in declaratia de cladire persoane juridice imi apare valoarea totala a cladirii..pe mine ma intereseaza doar valoarea celor 0.5 mp inchiriati in scopuri economice
ceea ce nu stiu ( pt ca sunt noua pe juridic:"> ) este daca este obligatia lor sa-mi declare exact valoarea pe mp inchiriati..sau sunt obligata eu sa o deduc..cu toate ca prima varianta mi se pare cea corecta
da...poate fi inchiriata
nici nu am spus ca trebuie sa plateasca chiriasul
In cazul unei cladiri scutite de la plata impozitului (proprietate publica a statului) dar care a inchiriat o suprafata de 0.5 mp unei firme pentru instalarea unui automat de cafea cum se procedeaza pentru impunerea acestei suprafete avand in vedere ca declaratia de impunere este cu valoarea toatala a cladirii?
Răspuns la discuția PROCEDURA DE SECHESTRU
Nu se poate pune sechestru pe un bun care nu este in proprietate! Daca nu aveti bunuri urmaribile poate fi declarata starea de insolvabilitate insa in momentul in care va veti angaja sau dobandii bunuri pe acestea se poate pune poprire/sechestru!
Răspuns la discuția prima 10% functionari publici
Un asemenea raspuns am dorit sa primesc! Multumesc. Eu nu sunt decat un simplu functionar care a ramas singur sa "presteze" in cadrul unui birou ITL al unui orascu aprox 7000 de locuitori. Chiar daca se vorbeste foarte urat despre functionarii la modul general sunt unii care chiar muncesc enorm de mult. Nu-mi ridic o statuie nu este cazul insa este inuman si cei care stiu ce inseamna impozite si taxe si care stiu ce inseamna cca 800 de dosare de executare silita poate inteleg care este volumul de munca. Fluturasul meu de salar mi-a aratat ca luna aceasta primesc 980 de lei. De aceea da.. incerc sa gasesc o chichita la orice..de fapt sa fiu convinsa ca nu sunt si mai mult "trasa"in teapa daca pot spune asa! Am facut referire la OG 6/2007 care trimite la OG 2/2006 pentru ca in ultima versiunea actualizata se face trimitere la acesta daca va uitati la sfarsitul OG 6. In fine..se pare ca asta este! Multumesc inca odata.
Răspuns la discuția prima 10% functionari publici
:))..da? deci doar pentru 2006!..Ma repet..de ce se face trimitere la ea in acest caz.?