avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate vasilemihaela23

Activitate vasilemihaela23

Multumesc frumos! O sa trec ca se fac alegeri pentru membrii consililui director, vor fi alese aceeleasi persoane, si voi mentiona si durata mandatului consiliului director pentru o perioada de 10 ani, si atunci stiu sigur ca vor expira mandatele in aceelasi timp la toti membrii.
Multumesc frumos! In statut este prevazut doar faptul ca mandatul presedintelui este de 4 ani. La ceilalti membrii ai consiliului director(vicepresedinte si secretar) nu este prevazuta durata mandatului, deci va trebui "reales" doar presedintele.
Daca ceilalti 2 membri din consiliul director si-au schimbat CI trebuie sa depun si copii dupa noile carti de identitate si sa specific in PV al adunarii generale ca se actualizeaza datele lor.
In PV al adunarii generale voi trece: votarea noului presedinte, prelungirea contractului pt sediul social, actualizare date personale pt vicepresedinte si secretara si actualizare statut.
Multumesc pt sfaturi...este vb despre o asociatie infiintata pt niste copii cu probleme de sanatate.
Buna ziua! Daca se prelungeste mandatul presedintelui se mai depune cazier fiscal pentru acesta?
Buna seara! Pentru a depune actul ad de prelungire a duratei contractului pentru sediul unui ONG si prelungirea mandatului presedintelui, ce documente trebuie sa contina dosarul pentru a fi depus la judectorie. Multumesc!
Răspuns la discuția Schimbare asociat unic
Se procedeaza exact ca la schimbare asociatului...in doua etape.Dar de ce se depun actele dupa 30 de zile?
Buna seara! Am un Srl care are asociat unic o companie cipriota si as vrea sa stiu care sunt pasii/obligatiile/termenele de urmat/respectat in cazul in care asociatul unic al srl-ului ,respectiv compania cipriota ar fi cumparata de o alta companie cipriota, si drept urmare lichidata/inchisa/absorbita societatii care a cumparat-o.Ce documente se depun la registrul comertului? Multumesc.
Răspuns la discuția contract de inchiriere
Multumesc...pentru registrul comertului o sa-i solicit extrasul CF din care rezulta ca el este prorietarul spatiului si are drept de supeficie asupra terenului si sper sa fie ok
Buna ziua,

Doresc sa inchiriez de la o persoana fizica cetatean strain un spatiu comercial pentru deschiderea unui punct de lucru dar am urmatoarea nelamurire:
- cetateanul strain a cumparat spatiul comercial prin contract de vanzare cumparare;
- terenul pe care se afla spatiul comercial a ramas in proprietatea societatii de la care a cumparat el avand un drept de superficie asupra terenului.

In aceste conditii pot incheia contract de inchiriere cu proprietarul spatiului comercial care este cetatean strain, contract pe cae acesta sa-l inregistreze la administratia financiara, daca acesta are drept de superficie asupra terenului iar proprietara terenului este firma de la care a cumparat constructia?

Multumesc!
declaratie model 2 pentru deschiderea punctului de lucru
Răspuns la discuția schimbare pasaport administrator
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns. Vreau sa depun si actul constitutiv actualizat pentru ca in el apare trecut vechiul pasaport al administratorului. Deci sa inteleg ca trebuie sa depun o cerere de depunere/mentionare acte, act constitutiv actualizat, copie pasaport. Este in regula asa?