avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate alisun

Activitate alisun

Buna ziua. Am si eu o problema pentru care as solicita ajutorul dumneavoastra. Am primit ieri o adresa de casa de sanatate o adresa prin care sunt incunostintat ca am de plata in jur de 2000 lei pentru contributiile la sanatate ca urmare a unui contract de inchiriere intre persoane fizice. Problema e ca se pare ca datoria este din 2008 de care eu nu stiam. Nu am primit nici o decizie nimic de la autoritatile noastre in acesti 4 ani. Va rog sa ma lamuriti daca as putea cere anularea deciziei respective pentru ca a venit la mine dupa 3 ani, termenul de prescriptie.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Care este formula de calcul a dobanzii legale penalizatoare?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc mult pentru sfat!
Buna ziua. De 4 ani lucrez pentru o institutie, care imi prelungeste contactul de munca anual, asadar am contract de munca pe perioada determinata, iar la 31 decembrie 2011 imi expira contractul. Mentionez ca sunt insarcinata, iar in data de 9 ianuarie 2012 ar trebui sa intru in concediu prenatal (cele 63 de zile), insa institutia nu vrea sa-mi prelungeasca contractul de munca. Asadar, imi puteti spune va rog ce varianta am in acest caz?Cum as putea sa-mi acopar cele 8 zile? Salariul meu net este de 1000 lei. Va multumesc!
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Buna. Am facut un curs de resurse umane si cand sa-mi iau diploma am observat ca locul nasterii, mai exact judetul e altul decat cel in care m-am nascut. Localitatea e trecuta cea care trebuie, insa judetul e altul. Ce trebuie facut, mai ales ca cei care au organizat cursul nu vor sa-mi completeze diploma corect. Au spus ca imi vor pune o stampila si vor modifica ei de mana diploma. E valabila diploma cu greseala respectiva? Sau in cazul in care imi "modifica" ei diploma? Multumesc.
Buna ziua. Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema, pe care am intampinat-o cu o firma austriaca. Firma austriaca a intrat in insolventa si eu am de recuperat niste bani de la ei. Ma puteti sfatui ce pot sa fac in acest sens? Ce legislatie se aplica si unde as putea gasi eu asa ceva in romaneste ca sa pot intelege si eu ceva?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Multumesc mult mult =D>
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Buna. Puteti sa-mi indicati si mie va rog cartile "cele mai bune" pentru admiterea la INM?
Imi puteti spune si mie va rog din ce carti invatati voi?