avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adresa de la casa de sanatate prin care sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adresa de la casa de sanatate prin care sunt instiintat ca am de plata 2000 lei CASS ca urmare a unui contract de inchiriere intre persoane fizice

Buna ziua. Am si eu o problema pentru care as solicita ajutorul dumneavoastra. Am primit ieri o adresa de casa de sanatate o adresa prin care sunt incunostintat ca am de plata in jur de 2000 lei pentru contributiile la sanatate ca urmare a unui contract de inchiriere intre persoane fizice. Problema e ca se pare ca datoria este din 2008 de care eu nu stiam. Nu am primit nici o decizie nimic de la autoritatile noastre in acesti 4 ani. Va rog sa ma lamuriti daca as putea cere anularea deciziei respective pentru ca a venit la mine dupa 3 ani, termenul de prescriptie.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:37, 12 Iunie 2012
Termenul de prescriptie in acest caz nu este de 3 ani ci este de 5 ani caci este vorba despre o creanta fiscala(datorie catre stat),deci in 2012 pot fi urmarite datoriile catre stat acumulate incepand din 2007.
Ati avut venituri salariale in perioada valabilitatii contractelor? Cate contracte ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea cunoasterii codului fiscal Hiloyo1978 Hiloyo1978 Buna ziua, trimit in acest mesaj in speranta primirii unui raspuns la urmatoarea speta. In perioada 2006-2007 am oferit spre inchiriere apartamentul ... (vezi toată discuția)
Prescriptie pompierulpescar pompierulpescar Care este termenul de prescriptie a platii contributiei de asigurari sociale de sanatate?. Am inchiriat un apartament si am primit o decizie de impunere (in ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere dupa 5 ani ? doberv doberv azi am primit o decizie de impunere pentru o suma pentru perioada de raportare 2/2007 . din ce inteleg eu mi s-a trimis aceata impunere ca urmare a nedepunerii ... (vezi toată discuția)