avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen91

Activitate Carmen91

Am divortat din anul 2008, custodia copilului mi-a fost incredintata mie, insa, nu am reusit sa traiesc linistita din cauza fostului sot. Am parasit casa parinteasca si m-am mutat impreuna cu copilul pentru a nu mai fi aproape si a evita scandalurile provocate de el. Am zeci de reclamatii la politie.....insa nu au fost rezolvate..am stat cateva luni linistita, insa, acum iarasi au reinceput problemele. Vine face scandal, strica ce prinde si fuge. La 112 cand sun, nu pot veni daca el nu mai este acolo. Cum pot obtine o interdictie pentru a nu se mai apropia de mine? Daca o obtin, Domni de la politie se pot deplasa? Conform legilor?
Nu sunt nici dezechilibrata psihic si nici nebuna, stiu pentru ca toata vara face asa ceva in garaj si din cate mai stiu PAL-ul se poate cumpara taiat la dimensiuni.
oricum multumesc mult
sigur nu isi amenajeaza apartamentul, pentru ca se ocupa cu asa ceva si deja are 2 luni de cand face zgomot, am batut la usa vecinului si a spus ca nu este problema mea. Nu este un zgomot de moment, este ceva permanent.
Am un vecin care de ceva timp face mobila in propriul apartament, in fiecare zi incepand cu orele 7.00 se aud batai de ciocan si diferite zgomote de masinarii( flex, bormasina...). Unde pot face o reclamatie?
Discuție ALOCATIE COPII
in urma divortului am obtinut custodia, de aproape 6 luni eu nu mai beneficiez de alocatia de stat, alocatia acum vine pe numele sotului si cu CNP-ul meu, unde ma pot adresa? Am si am avut domiciliul in Ilfov.
Anul trecut stiu ca nu era forfetar pentru firmele de start up, anul acesta sa schimbat ceva?
In urma divortului am primit custodia copilului. Cum pot schimba numele pentru a primi alocatia de la stat ?
Lucrez la o societate cu profil de cazare in regin hotelier. Luna aceasta am avut un client persoana juridica straina.Intrebarea este trebuie sa declar in 390 asa ceva? Am inteles ca pentru prestari servicii nu se face intrastatul . Dar 390 se face?
Da, la ORC Ilfov am depus foarte multe astfel de acte si au fost acceptate, eu inital am crezut ca am uitat sa o depun si am fost la ORC Bucuresti la cel de al 2-lea termen cu aceeasi ,, Declaratie...'' pe care au respins-o.
Multumesc celor care mi-au raspuns.
O persoana straina( nu din UE) doreste infiintarea unei societati comerciale in Romania, unde se deschide o asemenea societate ? Este diferita de o societate deschisa de o persoana cu cetatenie romana?