avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Activitate cryssy

Activitate cryssy

Bunaseara! As dori sa imi cumpar un teren cu o casa veche care are toate actele(cadastru si intabulare).Problema este ca pe acel teren se afla o constructie relativ noua (8 ani) . As vrea sa demolez casa veche si sa o termin pe cea noua. Mentionez ca nu este finalizata.Din ce am inteles de la cumparator acea casa ar avea doar proiectul pe care noi am dori sa il modificam. As putea avea probleme? Primaria ar putea sa ne dea in judecata si sa ne puna sa demolam cladirea?Din ce m-am documentat pana acum amenda se prescrie dupa 2 ani de la ridicarea cladirii.Precizez ca nu se afla in mediul urban .
buna ziua. Am o mare nelamurire in privinta salariului mediu pe unitate acordat mamei la nasterea unui copil. Mentionez ca am intrat in concediu pentru cresterea copilului si odata cu actele depuse la servici pentru concediu as fi dorit sa depun si cererea pentru acest salariu mediu pe unitate dar mi s-a raspuns ca firma noastra nu acorda nimic,ca atare nu au primit cererea. Am insistat dar mi s-a raspuns ca s-au consultat cu avocatii firmei si au fost sfatuiti sa nu plateasca. Mentionez ca lucrez intr-un cazino cu 400 angajati.Ce ar trebui sa fac in continuare? Sa insist sa mi se primeasca cererea sau sa fac sesizare la ITM?
Răspuns la discuția concediere
lucrez intr-un cazino in functia de crupier
Discuție concediere
ma pot concedia pentru ca nu am liceul ci doar scoala profesionala? mentionez ca angajatorii au inceput sa faca cursuri de calificari pentru angajati si cei fara liceu nu participa
a fost o confuzie.era o colega cu acelasi nume care avea contract pe perioada determinata
lucrez de 4 ani cu contract de munca pe perioada NEDETERMINATA.acum cateva zile mi s-a spus sa semnez un contract pe perioada de 6 luni(determinata).este legal?