Domnule Tudor !
Din decembrie 2024,ma lupt sa-mi recuperez banii,adica penalizarea pt pensionarea anticipata.
Pe 17 iunie am prima infatisare la procesul intentat CNPAS.
Deci faceti cereri,oameni buni.
In aceasta Tara,nimic nu este conform Legii daca nu te zbati !
niccu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce judecam"ca nu sunteti singur/a in aceasta situatie,etc,etc...." .N-ar trebui sa fim niciunul !
Si cum vom primi sumele din urma ? la valoarea sumelor calculate ?
Sau calculate ca : "sume ce se vor actualiza cu indicele de inflație și dobânda legală penalizatoare prevăzută de art. 3 alin. (2) din O.G. nr. 13/2011; " ?
Mai stiti si alte Legi care sa prevada despagubiri pentru furtul banilor?
Asteptam ajutor ! Multumesc, Nicu
Stimate dle Carp,
Am 7 raspunsuri de la:
Casa teritoriala de pensii : nu merge softul !
Casa municipala de pensii :adresati-va Casei teritoriale
MMFPS :adresati-va casei teritoriale
Guvernul Romaniei ; am trimis MMFPS
si altii !
M-am adresat Instantei si astept.
Am inteles ca TOTI cei care au deschis procese(nu cum mermeleau min.muncii si seful schimbat al CNPP-Termen al unui ministru-mermeleau !) au castigat.Daca am face ca noi,nu ca ei(cei de mai sus) am bloca instantele si apoi executorii judecatoresti ! Cine stie?
Va rog: Instanta imi da castig de cauza!
Pot executa Casa de pensii?
Multumesc !
Nicu
La instanta,Andra5 !
Sa fim multi!(Ca in Alexandru lapusneanu ! Da nu prosti ca acolo )
Pai o LEGE nu se poate aplica retroactiv,iar eu nu am cerut eliminarea pensiei anticipate partiale !
Citez : Am deschis actiune in Instanta pt.eliminarea penalizarii pt.pensionare anticipata partiala,care trebuia,conform legii,sa se produca in Ianuarie 2025.
Deci in dec 2024 am implinit 65 de ani,in ianuarie trebuia ca numarul de puncte realizat sa se inmulteasca cu VPR si sa primesc diferenta de 920 lei retinuta ca penalizare.N-am primit-o nici acum!
Daca tot ca tine au inteles cei din min muncii,AFERIM ! Mai am de asteptat !
Eu am intrebat:LA PRIMUL TERMEN,PE LANGA ACORDAREA PENSIEI INTEGRALE(deci eliminarea penalizarii)cu plata cu dobanda de referinta a BNR,pot cere si acordarea indexarii de la 01.01.2025?
Cei care au cerut asta,au castigat!
Ce e atat de greu-pt.unii imposibil !?? In acelasi proces,pot cere cealalta indexare sau depun o noua plangere?
NU MAI RASPUNDETI DACA sunteti analfabeti functionali !
Multumesc,Nicu
Buna ziua,
Am deschis actiune in Instanta pt.eliminarea penalizarii pt.pensionare anticipata partiala,care trebuia,conform legii,sa se produca in Ianuarie 2025.
Doresc sa cer Instantei sa mi se aplice si legea 360 din 29.11.2023,adica indexarea pensiei conform acestei legi!
Intrebare: o pot face la prima infatisare a judecarii cererii mele,sau trebuie sa deschid o noua actiune in Instanta?
multumesc,
Nicu
Multumesc ! Pai puncte vreau,ce sa fac cu stagiul? Eu nu am inteles daca se recalculeaza noile puncte cum am facut eu (si am publicat)si se aduna cele de stabilitate,sau se face calculul pe baza adeverintelor depuse de mine pe data de 16.12.2019 si raman doar cu acestea?
Sper sa fie cum ziceti.
Multumesc,cu Stima,
Nicu
Ei asta DA ! Deci la punctele ce vor reiesi,se va adauga cele primite ! va multumesc,dar as putea stii unde scrie in LEGE? ca de pareri.....
Multumesc frumos ! Voi vedea !
Domnule Carp ! Va stimez FF Mult dar nu fiti "politician mermelitor" (Mermeleala a spus un ministru,iar politician sunt cei care ocolesc adevarul !Pe care-l stim toti.
Deci:stiti,raspundeti,nu stiti,asteptati sa aflati(daca stiu altii !)
Astept ceva concret.Nu am intrebat cat astept,ci "Cum se face "