Eu cred ca doar de instanta le pasa.La mine,cu doua zile inainte de infatisarea la proces,le-a ...mers softul si am primit decizia si banii. Deci,dupa opt luni si adrese la Casa de pensii,ministerul muncii,guvernul romaniei ! Niciun raspuns de la niciuna !
Faci cum crezi !Nu costa bani ! Succes ! Au durat doua luni de asteptare.
Cu doua zile inainte de proces,am primit Decizia de eliminare a penalizarii,iar cu o zi inainte de proces,banii care trebuia sa-i iau din 12.dec 2024 !
Am ramas in proces pt recalcularea pensiei si lamuriri asupra unor refuzuri ale casei de pensii privind adevarintele. Pe 29 sept ma duc iar !
Le-a mers Softuuulll !
Am primit decizia cu pensia integrala,din data de 12.12.2024-cand am implinit 65 de ani si o zi,am primit si niste bani,dar in instanta mi-am mentinut cererea de prezentare a modului de calcul si recalcularea pensiei pe baza adeverintelor depuse.
Am infatisare pe 26.09. Va tin la curent !
Succesuri !
Ieri mi-a venit pensia din urma,acum o saptamana decizia cu noua pensie,cu trei zile inainte de proces.
Deci LUPTATI-VA !
cand sunt procese,mai ales cu noul ministru,le cam taie ceva.Am auzit ca daca sunt de vina,ii pune sa plateasca ei !
Succesuri sa aveti !
Ia incearca cum am spus eu.Dupa o corespondenta de 20 de zile cu Prim.sec.6,in care am dovedit ca nu este adevarat,mi-au dat un avertisment !
Tu faci ce vrei,dar eu as incerca !
Pe PV trebuie sa existe Data infaptuirii contraventiei.Daca altii inteleg ca Pv de amendare este totuna cu PV de constatare,nu e vina mea !
trimite-mi Pv ul si ce am scris mai sus.
Succes !
niccu
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Salut.
Daca ai acte ca nu erai in localitate,si nici autovehicolul amendat( ale carui acte sunt pe numele tau), fa o sesizare la organul ce a emis PV din 14.04.2025 si instiinteaza-i.
Solicita in mod expres Fotografia care este obligatoriu sa insoteasca PV ul.
Daca nu ai primit-o in cutia de scrisori,solicita plicul cu DATA POSTEI la oficiulpostal sau,daca nu exista,nr de iesire din registrul entitatii emitente.
Scie-mi pe (editat - nu postati date personale pe acest forum public, se pot folosi functionalitatile de mesagerie privata din forum) ,ca sa vedem mai departe.Nu sunt avocat,am trecut prin faze asemanatoare.
Succes !
Buna ziua,
Dupa sase luni,Casa de Pensii S6 mi-a trimis acasa noua decizie cu puncatjul pensiei nepenalizate,la 11.12.2024,expirand perioada penalizatoare.
Pe 17 iulie am infatisare in fata instantei ,pt a-mi sustine solicitarea de dobanzi penalizatoare la suma de 970 lei/luna neachitata din 12.12.2024.
Rog un model de calcul al tuturor dobanzilor pe care le pot solicita,de drept,Instantei.
Multumesc anticipat,
Cu apreciere pt ajutorul acordat,
Nicu
Domnule Tudor !
Din decembrie 2024,ma lupt sa-mi recuperez banii,adica penalizarea pt pensionarea anticipata.
Pe 17 iunie am prima infatisare la procesul intentat CNPAS.
Deci faceti cereri,oameni buni.
In aceasta Tara,nimic nu este conform Legii daca nu te zbati !
niccu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce judecam"ca nu sunteti singur/a in aceasta situatie,etc,etc...." .N-ar trebui sa fim niciunul !
Si cum vom primi sumele din urma ? la valoarea sumelor calculate ?
Sau calculate ca : "sume ce se vor actualiza cu indicele de inflație și dobânda legală penalizatoare prevăzută de art. 3 alin. (2) din O.G. nr. 13/2011; " ?
Mai stiti si alte Legi care sa prevada despagubiri pentru furtul banilor?
Asteptam ajutor ! Multumesc, Nicu