avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate NICOL72

Activitate NICOL72

La la scoala unde este copilul meu am reclamat la director faptul ca invatatoarea nu se ocupa de copil si ca mereu spune ca aceste lucruri trebuia sa le stie de la gradinita. Doamna invatatoare a inceput sa se planga celorlalti parinti ca am cerut sa plece, ceea ce nu este adevarat, fapt recunoscut si de dumneaei in cadrul unei sedinte in fata parintilor si a directorului scolii. Numai ca dumneaei a influentat o parte din parintii celorlalti copii iar unul din ei care este politist si detine o functie l-a reclamat pe sotul meu la serviciu( sotul meu lucreaza intr-o institutie publica) precum ca a amenintat-o pe doamna invatatoare. Discutia cu privire la educatia copilului purtata de mine cu invatatoarea si cu directorul scolii nici macar nu a fost purtat de sotul meu.
As dori sa stiu daca domnul politist a facut abuz de functia dumnealui apeland la seful sotului meu, ca acesta sa ii puna in vedere sotului meu sa nu o mai reclamam pe doamna invatatoare?
Răspuns la discuția TVA EXTRACOMUNITAR
serviciile se presteaza in Surinam nu in Romania.
Răspuns la discuția TVA EXTRACOMUNITAR
prestez lucrari de constructii civile cu angajatii firmei mele. multumesc
Buna ziua, o firma din Romania presteaza servicii pentru o firma din Surinam, cum procedez cu TVA-ul, se platese in Romania sau acolo si de catre cine? Cum se intocmeste factura? Multumesc.
Răspuns la discuția ASIGURARE LOCIUNTA PRIMA CASA
Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția ASIGURARE LOCIUNTA PRIMA CASA
Am fost la asigurator si pretul oferit de ei este mai mic decat cel oferit de brokerul bancii. Asiguratorul mi-a spus ca beneficiez de mai multe discount-uri.
Buna ziua.
Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Initial acum un an am facut asigurarea locuintei in favoarea statului roman prin brokerul bancii de unde am obtinut creditul. Banca sustine ca si anul acesta trebuie sa fac asigurarea tot prin brokerul lor. Este obligatoriu ? Nu pot merge la societatea de asigurari sa-mi fac potilta direct la ei? Din cate stiu conform legii asigurarea trebuie sa fie in favoarea statului roman si atat. Nu cred ca banca are legatura cu asigurarea pentru ca nu este in favoarea bancii.
Multumesc.
Am achizitionat un apartament prin programul prima casa si am incheiat o asigurare facultativa pentru locuinta care este si pentru inundatii, cutremure si alunecari de teren de la Uniqa. Beneficiarul asigurarii este statul roman. Sunt obligat sa mai inchei si asigurarea obligatorie?
Răspuns la discuția sechestru bunuri
nu stiu daca are vreo importanta faptul ca pt a achizitiona acel apart. am facut un credit de nevoi personale pt. intreaga suma. si apoi mi s-a parut normal sa-l vand fratelui (care-si cauta), puteam sa-l vand oricui, nu?
Răspuns la discuția sechestru bunuri
multumesc! da, fratele meu nu mai are alta locuinta. problema e: cum pot demonstra ca l-am vandut cu buna credinta? fereasca dzeu de ceva, eu nu am de unde sa-i mai dau banii (am avut datorii) si nu vreau sa-mi fac fratele dusman pe viata.