avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate supervisor6679

Activitate supervisor6679

Răspuns la discuția prescriere datorie banca
imi cer scuze, chiar nu inteleg,din ce am citit pe forum am inteles cu totul altceva,pana la urma banca ar fi intrervenit sa-si recupereze creditul chiar daca eu nu ceream acea amanare, ceea ce contrazice putin teoria dv,ca doar nu astepta sa treca 3 ani sa ma lase pe mine in pace,sa inteleg ca in cazul meu nu mai este valabila prescriptia datoriei?

adica ma vor urmari toata viata? daca eu nu mai am de gand sa platesc?si pe mine si pe sotie?
Răspuns la discuția prescriere datorie banca
dar nu am primit nici un raspuns de aprobare si cand ma sunat domnul de la banca a spus ca am 300 de zile intarziere adica de la data care nu am mai platit si nu de la data celor 6 luni trecute presupunand ca a fost acceptata cererea. Atunci cand a inceput noul termen? sau cand incepe?
ma scuzati, dar chiar nu inteleg,datoria mea nu poate fi prescrisa?
pai atunci cat timp ma pot urmari pt executare silita?
multumesc
buna ziua
in 10-2008 am facut un credit auto in valoare de 13120 e cu garantia pe auto cumparat. In mod normal trebuia sa duc bancii cartea de identitate a masinii in original sau o copie legalizata si sa inscriu auto in cartea funciara precum prezinta garantie la creditul luat, lucruri pe care nu le-am facut si nici nu ma mai intrebat nimeni nimic,nici polita casco cesionata in favoarea bancii nu am mai platit-o dupa primul si am observat ca nici ei nu au insistat. in aprilie 2011 am facut o cerere de amanare de plata pt 6 luni pe motiv ca nu mai am loc de munca si dovedind cu carnetul de somaj si tot de atunci nu am mai platit nici o rata. Pana la 10 -02 -2012 nu am primit nici-un raspunsdespre cererea depusa sau vreo somatie de plata insa pe15-02 2012 ma sunat cineva de la banca si mi-a spus ca am vreo 300 de zile de intarziere si ca tre sa platesc nu stiu ce suma altfel se trece la executarea silita. Eu intre timp am vandut auto si nu mai am nimic pe numele meu sau al sotiei (care este codebitoare)
intrebarea mea este cand incepe termenul de prescriere?
este adevarat ca daca dupa 3 nu ma mai poate executa silit?
ce poate face ca prescrierea sa fie intrerupta daca eu nu mai relationez cu banca?
cum pot fi sigur ca datoria a fost prescrisa?
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția Incident rutier, consecinte
pai de unde sa-l mai iau ? nu stiu mai nimic despre el ....decat ca este din petrosani si il cheama alex ...cam atat eu fiind din cta
buna seara
in luna aprilie un amic a vrut sa cumpere o masina. intrucat avea buletinul expirat ma rugat sa fac factura pe numele meu pana isi face buletinul lucru cu care am fost de acord. practic i-am dat buletinul meu si a mers singur la firma de intermedieri auto. ulterior mi-a spus ca a facut factura pe numele meu dar ca a anulat-o si a trecut-o pe alt nume in schimb mie mi-a fost luata automat in evidenta la financiar si chiar am platit si amenda ca nu am declarat auto in 30 de zile. masina arata la financiar ca a fost vanduta si mie si altei pers in aceeasi zi si unui nou proprietar dupa vreo 4 luni insa este si pe numele meu (inca platesc impozit la ea) iar eu nu am nici o factura de vanzare nici un certificat fiscal ,,,nimic iar firma de intermedieri nu mai exista. cei de la administratia financiara au spus ca sa produs o ilegalitate dar ca nu au cum sa ma ajute. mentionez ca nu stiu nimic de noii proprietari. ce pot face in acest caz?
multumesc

buna ziua
detin un autoturism proprietate personala pe care il folosesc si in interesul societatii pe care o administrez. intr-o zi unul dintre angajati a venit cu masina lovita sustinand ca a dat cu spatele si a lovit nu stiu ce stalp.... intrucat nu era foarte grava lovitura am reparat masina fara dovada. La4-5 luni de la incident am primit o citatie de la tribunal precum ca am fost implicat intr-un accident rutier si sunt chemat in instanta. Ulterior am aflat ca fostul angajat angajat ( fara contract de munca cei drept) si care a lucrat doar pe perioada verii,lovise o masina dacia parcata si a fugit de la locul faptei insa exista doi martori care au vazut incidentul. mentionez ca nu am unde sa dau de fostul angajat si nici nu stiu mai nimic despre el asa ca probabil voi spune ca am condus eu ca sa evit alte neplaceri. ce ma sfatuiti sa fac ? daca nu ma prezint la proces? daca masina mea e reparata cum vor dovedi? sau ce ar trebui sa fac in acest caz?
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția recuperare cheltuieli judecata
pai a spus ca nu implica alte cheltuieli si pana la urma e vina ei. ar fi trebuit sa depuna chitantele la dosar de prima oara si acei bani inseamna mult pt mine. dar in hotarare scrie ca trebuie sa fiu despagubit cu 750 ron. cum procedez?
buna ziua tuturor. acum un an am avut un proces in vederea cumparari unui imobil prin legea 112 pe care l-am castigat. cheltuielile de judecata s-au ridicat la suma de 4000 ron dar in decizia scrie ca voi fi despagubit cu 750 ron. am contactat avocata si a motivat ca nu a depus toate chitantele si ca va trebui sa deschida o alta actiune ceea ce a si facut [cred]. au trecut doua luni de atunci si nu am nici un raspuns.unde ma pot interesa daca actiunea este deschisa?a procedat corect avocata?credeti ca am vreo sansa sa recuperez acei bani ?si cat dureaza o astfel de actiune? multumesc
buna ziua
am avut un proces pt cumpararea unui imobil nationalizat cu legea 112 pe care l-am castigat. pe hotararea definitiva si irevocabila primaria este obligata sa-mi puna in vanzare imobilul si sa-mi plateasca cheltuieli de judedcata in valoare de 357 ron. problema este ca onorariul avocatei [cu chitante] a fost de 6000 ron care nu apar in acea hotarare.avocata in prealabil i-mi ceruse chitantele pt a le atasa la dosar dar nu am habar ce a facut cu ele [oricum am facut copii]. acum i-mi spune ca trebuie sa fac o cerere sau ca trebuie sa deschid iar un alt proces. de fapt ce pot face? eu sau avocata? nu era obligatia ei? multumesc
Răspuns la discuția camere de supraveghere
va multumesc