avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate simona.elisa

Activitate simona.elisa

Buna ziua,
Sunt in cele 126 de zile de concediu pt sarcina si lauzie.Mai am 84 de zile,si la servici se fac restructurari si vor sa imi restructureze postul. este legal? si pe al fetei ce a fost angajata pe per. det in locul meu.
Buna dimineata,

Trebuie sa fac o modificare de salar. Intocmesc actul aditional , se semneaza de ambele parti si il tin la dosar. Revisal nu se face momentan si nici la itm nu se inregistreaza , nu?
Multumesc
Răspuns la discuția jigniri intre angajati
va multumesc frumos
Răspuns la discuția jigniri intre angajati
Este trecut in regulamentul intern , ca aceste fapte constituie abatere disciplinara si vor fi sanctionate cf. legislatiei,deci pot sa dau avertisment, daca mai continua sa suspend contractul si apoi sa se ajunga la incetarea contractului de munca.?
Buna ziua,
Am o situatie si vreau daca se poate un sfat:
In unitatea unde lucrez exista certuri intre angajati , care s-au agravat si au ajuns sa se jigneasca si sa sara chiar la bataie. Cum as putea sa pedepsesc acest comportament pentru a nu crea un precedent?
Va multumesc
Răspuns la discuția Cartel Alfa si CCMNN 2011-2014
Bucuria unor angajatori...................#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o.
Din pacate asta e tara in care traim. Chiar ieri un prieten a fost la un interviu, iar Directorul era extrem de incantat ca de acum o sa poata sa concedieze oameni , mult mai usor.........X-(#-o
Răspuns la discuția Cartel Alfa si CCMNN 2011-2014
Deci pana la urma mai beneficiem de prevederile CCM LA NIVEL national 2007-2010?
Răspuns la discuția CCM LA NIVEL DE RAMURA
Da, asa este . Cel putin de cand sunt gravida , s-a modificat indemnizatia pt. cresterea copilului, unele alocatii nu se mai dau, nu mai am siguranta locului de munca pana la terminarea CCI, nu stiu daca mai primesc salar la nastere, si cred ca mai pot continua.
Va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția CCM LA NIVEL DE RAMURA
Pai ccm la nivel de ramura -industria alimentara este valabil pana in 2015, iar eu voi naste in Mai . Eu ma gandesc ca daca este valabil pana in 2015, voi beneficia nu?
Si CAEN 1051- fabricarea produselor lactate si a branzaturilor , face parte din industria alimentara, deci ma incadrez nu ?
Buna ziua,
Firma la care lucrez nu are CCM la nivel de unitate, iar ca si cod CAEN - 1051- fabricarea produselor lactate si a branzaturilor, deci dupa parerea mea face parte din industria alimentara, care a un CCM la nivel de ramura valabil pana in 2015. Beneficiem si noi de prevederile acestui CCM la nivel de ramura, chiar daca nu am participat la semnarea lui( nu ma prea pricep la CCM la nvel de ramura)?
Sunt gravida si vrea sa stiu daca pot beneficia de salariu mediu la nastere , daca este trecut in acest ccm la nivel de ramura?
Multumesc frumos