avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate cristian A.

Activitate cristian A.

Buna ziua. La un cabinet de intretinere corporala,daca toata aparatura este achizitionata pe persoana fizica, se mai completeaza ceva in Registrul inventar ? Multumesc!
Buna ziua. Indemnizatia primita de PFA pentru starea de urgenta , trebuie trecuta in registrul de incasari si plati ? Multumesc!
Buna seara. Este obligatoriu registrul de evidenta fiscala pentru PFA cu norma de venit? Multumesc!
Am parcat pentru o urgenta langa o farmacie , la aproximativ 10 metri de o trecere de pietoni. Am revenit imediat, timp in care asa-zisii politisti locali mi-au fotografiat masina (inclusiv pe sotia mea ,care era in masina) si am luat 2 puncte penalizare cu avertisment! Este corect? Nu stiu!!!
Răspuns la discuția Schimbare casa de marcat la PFA
Multumesc!
Buna ziua. Pentru PFA , cu norma de venit, domeniu de activitate-cabinet intretinere corporala,este obligatorie casa de marcat cu jurnal electronic? Multumesc!
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca la aceeasi adresa la care am asigurare de locuinta ,am si sediul social al unei firme(SRL,PFA) , mai este valabila asigurarea ? Multumesc!
Răspuns la discuția CAS si CASS pentru PFA in 2018
Buna ziua. Norma de venit pe 2018 ,in judetul meu(Suceava) a fost stabilita la 21000. Prin urmare nu am obligativitatea depunerii formularului 600 si implicit plata cas si cass. Corect? Multumesc!
Buna ziua. Doresc sa primesc alocatia copiilor prin posta si nu prin banca,asa cum o primesc acum.Ce trebuie sa fac? Multumesc!
Răspuns la discuția CAS si CASS pentru PFA in 2018
Multumesc !