avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate cristian A.

Activitate cristian A.

Bună ziua. Am un autoturism pus sub sechestru, într-un proces cu kruk. Am făcut contestație la executare și în martie este primul termen. Este adevărat că pot circula în continuare cu ea, dar nu o pot vinde? Mulțumesc!
Mulțumesc! Ce documente trebuie să arăt poliției în cazul în care mă oprește?

gi-jane2 a scris:

Puteti

Bună ziua. Dacă am mașina sub sechestru, dar am făcut contestație în instanță, pot circula cu ea până la soluționarea cauzei? Mulțumesc!
Buna ziua. La un cabinet de intretinere corporala,daca toata aparatura este achizitionata pe persoana fizica, se mai completeaza ceva in Registrul inventar ? Multumesc!
Buna ziua. Indemnizatia primita de PFA pentru starea de urgenta , trebuie trecuta in registrul de incasari si plati ? Multumesc!
Buna seara. Este obligatoriu registrul de evidenta fiscala pentru PFA cu norma de venit? Multumesc!
Am parcat pentru o urgenta langa o farmacie , la aproximativ 10 metri de o trecere de pietoni. Am revenit imediat, timp in care asa-zisii politisti locali mi-au fotografiat masina (inclusiv pe sotia mea ,care era in masina) si am luat 2 puncte penalizare cu avertisment! Este corect? Nu stiu!!!
Răspuns la discuția Schimbare casa de marcat la PFA
Multumesc!
Buna ziua. Pentru PFA , cu norma de venit, domeniu de activitate-cabinet intretinere corporala,este obligatorie casa de marcat cu jurnal electronic? Multumesc!
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca la aceeasi adresa la care am asigurare de locuinta ,am si sediul social al unei firme(SRL,PFA) , mai este valabila asigurarea ? Multumesc!