avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters126873

Activitate ContSters126873

Răspuns la discuția Insolventa
conform PV dela ANAFsi documentele firmei nu exista bunuri . nu mai vreau reorganizrea societatii >
Discuție insolvabilitate
buna ziua . ANAF-ul a declarat starea de insolvabilitate a unui SRL care mai are datorii la furnizorii si la bugetul local ! ce se intampla daca nu mai are banii de achitat datoriile ??
Răspuns la discuția Insolventa
din ianuarie 2016 nu mai am activitate pana in prezent ! declararea in insolventa iulie 2016
Discuție Insolventa
ANAF-ul ma bagat in insolventa . am ramas cu datorii la furnizori ,ce se intampla ? ce sa vrb cu furnizoriii ?mai platesc sau nu ??
buna seara . am avut control de la finante dar incepand cu ianuarie 2016 nu am mai avut activitate si dansii m-au intrebat de marfa din sold care am avut depozitata neadecvat sa deteriorat ,expirat ,depreciat . m-au pus sa dau o declaratie . Intrebarea este ce am de facut in continuare ??
Discuție decizie I.C.C.J
buna ziua . cine ma poate ajuta cu decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu firmele recuperatoare .?
buna seara .am 3 puncte de lucru care vreau sa le radiez . care sunt costurile si documentele necesare ??
buna seara. am sediul societatii acasa (casa nu apartament) nu am activitati comerciale mai trebuie sa depun declaratia pentru impozit
buna ziua .am doua conturi bancare ,unul in care imi intra salariul la o banca si al doilea la alta banca in care intra alocatia copilului. am o intarziere la o plata si respectivi am pus poprire pe ambele conturi . au voie sa puna poprire pe alocatia copilului ?
Răspuns la discuția penalizari banca
va multumesc. dar un contract persoana fizica in chf se poate recupera dobanda penalizatoare si celelalte clauze abuzive .?