avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Nadia Cociasu

Activitate Nadia Cociasu

Răspuns la discuția Retragere asociat SRL
In baza hotararii aga si a contractului de cesiune .
Răspuns la discuția deschidere puncte de lucru
In decizia asociatului treceti doar adresa fara a specifica cati metri sunt, pe certificatul constatator de la registru va fi trecuta adresa nu suprafata.
Răspuns la discuția incetare PFA
Art. 21 din OUG 44/ 2008
(1) PFA isi inceteaza activitatea si este radiata din registrul comertului in urmatoarele cazuri:
a) prin deces;
b) prin vointa acesteia;
c) in conditiile art. 25 din Legea nr. 26/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
(2) Cererea de radiere, insotita de copia certificata pentru conformitate cu originalul a actelor doveditoare, dupa caz, se depune la oficiul registrului comertului de pe langa tribunalul unde isi are sediul profesional, de catre orice persoana interesata.
(3) Dispozitiile art. 11–13 se aplica in mod corespunzator.
Toate informatiile le gasiti in OUG 44/ 2008

g) intreprindere individuala – intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica;
h) intreprindere familiala – intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica impreuna cu familia sa;
In cazul dvs probabil ar trebui sa optati pentru inteprindere familiala daca vreti sa lucrati cu sotul dvs, dupa cum inteleg eu.
Răspuns la discuția deschidere puncte de lucru
Pentru spatiile pe care dvs le-ati inchiriat, trebuie sa deschideti puncte de lucru pe care sa le autorizati. Toate aceste operatiuni de deschidere de puncte de lucru si completarea obiectului de activitate cu noile coduri CAEN se fac in baza Deciziei Asociatului Unic. Atentie daca adaugati si coduri CAEN trebuie sa refaceti si actul constitutiv al societatii.
Răspuns la discuția Adeverinte vechime
Am si eu o intrebare legata de acest subiect, eu am fost 2 ani in concediu de ingrijire copil, aceasta perioada se considera vechime ?????
Răspuns la discuția PFA cu sediul social al altui PFA
Trebuie sa faceti un contract de comodat/ inchiriere cu proprietarul spatiului, iar in cazul in care acesta un are intabularea facuta, va este necesar certificatul fiscal luat de la administratia financiara.
Răspuns la discuția Deschiderea unei firme in Romania
Da se poate.

Vor sa vina ca asociati pesroane fizice straine sau juridice straine.?

www.onrc.ro

Dupa ce ati achitat nota de calcul ar fi trebuit sa mergeti la ghiseul registratura intrari sa lasati chitantele rosii la ei si sa va luati bonuletul cu nr de inregistrare.
Sfatul meu, daca nu ati facut acesti pasi este sa mergeti maine cu chitantele si nota de calcul in cazul in care este la dvs ca sa fiti sigur ca va inregistreaza dosarul.
Răspuns la discuția Cesiune parti sociale
Buna seara, pentru modificarea actelor, aveti 2 optiuni:
1. puteti merge la oficiu de asistenta din cadrul registrului comertului pentru redactarea tuturor actelor necesare sau
2. puteti contacta pe cineva din domeniul juridic ( avocat sau notar) care sa va redacteze contractul de cesiune de parti sociale, hotararea aga cu toate modificarile, si ulterior actul constitutiv in forma actualizata.
Succes.