avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate veracuciula

Activitate veracuciula

Răspuns la discuția angajarea dupa pensionare
Angajatorul este institutie de stat.
Buna seara !
Tatal meu a lucrat la spital ca si tractorist si s-a pensionat de drept dar cei de la spital l-au angajat in continuare deorece aveau nevoie de serviciile lui.
Doresc sa stiu care este norma de lucru in aceste conditii si care este salariul aferent.
Va multumesc anticipat !
Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca suntem la zii cu citirea contorului si plata taxelor respective?
Mentionez ca cei de la asociatie nu i-au nici o masura chiar daca am cerut in repetate randuri sa treaca diferentele de apa celor care nu duc citirea contorului de apa.
Va multumesc anticipat !
Multumesc pentru raspuns.
Daca incep serviciul inainte de terminarea concediului de cresterea copilului ce benificii am? Am nascut in decembrie 2010 .
Răspuns la discuția calomnia
Va multumesc pentru raspuns. Eu personal nu am de gand sa fac plangeri de genul acesta.ea este cea care ameninta cu tribunalul.Am mesajul pe telefon caci a fost facuta amenintarea atat verbal cat si scris printr-un sms.
Eu sunt o persoana caruia ii place sa traiasca in liniste si ordine ,motiv pentru care i-am masuri in acest sens.
Va multumesc inca o data.
Discuție calomnia
Buna ziua!
Am o vecina care de Craciun a facut un chef cam galagios, motiv pentru care la ora 00:30 i-am trimis un mesaj si am rugat-o frumos sa o lase mai usor ca i-mi trezise copilul (mentionez ca am copil mic in varsta de 1 an).Dupa acest mesaj au inceput sa bata cu pumnii si picioarele in pereti, motiv pentru care atat eu cat si vecinii de sub noi am chemat politia.De atunci cauta motive de cearta.Aseara respectiva m-a sunat invocand faptul ca eu si sotul meu avem ceva cu ea si fiul acesteia ,care tot timpul face mizerie si galagie la scara noastra ,ei locuind la prima scara, si la care bineinteles cand l-am vazut ca arunca mizerii in spatiul verde sau in scara blocului ( a noastra) i-am atras atentia ca nu-i frumos ce face .Intodeauna i s-a vorbit frumos.
Aceasta vecina asera la telefon a inceput sa ameninte ca eu nu stiu cat este ea de nebuna si sa nu ma pun cu ea , iar discutiile au degenarat intr-o cerata cu injurii din ambele parti.I-am inchis telefonul dar a sunat din nou de aceasta data raspunzad sotul meu, acesta cerandu-i sa vorbeasca civilizat dar degeaba ,inchizandu-i si el telefonul.
Dupa toate acestea am primit doua mesaje cum ca ne vedem la tribunal.
Ce pot sa fac in acest caz?
Va multumesc anticipat !
Buna seara ! am nascut in 07 .12. 2010 si in ultimile 12 luni am lucrat in felul urmator : dec 2009 somaj tehnic ( desi doar in acte ) ian. , feb. , martie (pana in 17) 2010 la o firma cu un salar de brut de 720 lei (net 544 lei) iar din 09. 04. 2010 la alta firma cu un salar brut de 1200 lei ( salariul net nu il stiu pt ca luam in mana tot 1200 lei ) si as dori sa stiu daca pot beneficia de optiunea cu 85 % si cat ar fii indemnizatia pe care o voi primii. Va multumesc !