avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inceperea serviciului inainte de terminarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inceperea serviciului inainte de terminarea concediului pentru cresterea copilului

Daca incep serviciul inainte de terminarea concediului de cresterea copilului ce benificii am? Am nascut in decembrie 2010 .
Cel mai recent răspuns: veracuciula , utilizator 22:20, 11 Ianuarie 2012
1. Deoarece ati nascut in decembrie 2010 ati beneficiat de indemnizatie pentru CCC in baza OUG 148/2005 care spune ca veti beneficia de un stimulent lunar de 100 lei pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului, daca reluati activitatea.

2. Acest stimulent va este platit tot de Agentia Judeteana de Prestatii Sociale care v-a platit si indemnizatia pentru CCC.

Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul indemnizatiei pentru ccc Iulia Stroea Iulia Stroea Buna ziua, As dori sa stiu cat este valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, avand in vedere ca media venitului net pe ultimele 12 luni este de ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie taniakarina taniakarina daca optez sa iau cncediu de crestere a copilului pe 1 an de zile,pana la implinirea de doi ani voi beneficia doar de 500 de ron pe luna sau imi voi putea lua ... (vezi toată discuția)