avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate pagmar

Activitate pagmar

Buna ziua.
Va rog cine poate sa raspunda la urmatoarele:
Sunt pensionar la limita de virsta si vreau sa ma stabilesc in Austria unde sunt copii mei. Fiind pensionar sunt asigurat la casa de asig. de sanatate Bucuresti.
Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de consultatii medicale acolo de compensarea medicamentelor prescrise.Mentionez ca sunt in tratament pentru tensiune, prostata si am inserat un stent de3/18 mm pe o artera.
Deasemenea daca mai vin in tara pentru o perioada scurta 1-2 luni care sunt
drepturile vizavi de cele medicale.
Cu multumiri.
Va salut,
Sunt cenzor la o asociatie de proprietari a unui bloc si dupa cum se procedeaza in general "functionez" in baza unei conventii civile,la fel si restul personalului (de ingrijire,administrator,contabil).
Dupa 01-07-2010 mai este valabila conventia civila?Ce contributii se vor plati?
Cu stima.
buna ziua,
doresc sa imprumut de la mama mea o suma de bani pentru a credita firma la care sunt administrator. cum se procedeaza cel mai rapid?
am fost la un notar pentru a autentifica acest imprumut si mi-a spus ca trebuie sa aduc un Certificat constatator de la Registrul Comertului. Sau ca se poate face un imprumut sub semnatura privata. Care este forma cea mai rapida ?
multumesc
Buna ziua,

As dori sa cumpar o franciza si sa dezvolt o afacere (in domeniul serviciilor pentru copii) care va aduce profit intr-un timp mai indelungat. Detin un ONG (impreuna cu familiamea) si eu sunt persoana fizica autorizata. Nu as dori sa inregistrez si un SRL, de aceea ma gandesc cum as putea sa utilizez resursele deja existente.
Cum procedez sa cumpar franciza pe PFA sau ca persoana particulara si sa o folosesc intr-un ONG?
Multumiri,
Ana Dinca