avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate lungu nicolae

Activitate lungu nicolae

După cât timp un credit este restant și pe ce perioada se poate pune penalități?am accesat un credit de nevoi personale, de 3500,prima luna am fost în concediu fără plata apoi în șomaj tehnic,urmând sa plătesc 8500.
La cati metri de o cetate obiectiv istoric,se poate construi?
Construcție lângă cetate
Cum poate Orange să recupereze o creanță pe firma dacă firma e suspendata
Pentru intabulare gratuita, cadastru,ce acte mai am nevoie pe lângă act de vânzare cumpărare a terenului?
Răspuns la discuția Cadastrare
Credeam ca imi va raspunde la intrebare cineva care are habar de aceasta speta.nu sa primesc lectii de avocatura.Credeti ca un om de rand cunoaste acesti termeni care se folosesc in instante?Credeam ca e un site care ajuta omul simplu sau e facut doar pt cei intelepti ca sa isi mai schimbe pareri
Răspuns la discuția Cadastrare
La rupea se cadastreaza terenurile gratuit.functionarii au fost instruiți de actele care trebuie prinse la dosar.mie imi cere copie după titlu de proprietate al terenului act de partaj pe teren certificat de moștenitor.Eu după ce sa făcut partajul după decesul tatălui am cumparat partiile unor moștenitori făcând la notar act de vanzare cumpărare terenul fiind intabula de 11 ani timp in care plătesc impozit.Acum imi cere de la primărie acele acte care le-am menționat la început.e normal?
Răspuns la discuția Recuperare creanta
Cand intervine prescripțiea?
Am un credit de la o bancă. Este legal actualmente sa intervină o firmă de recuperare care a cumparat creanta?
Discuție Cadastrare
Am contract vanzare cumpărare pe teren făcut la notar. Pt cadastrare mai am nevoie de alte acte ca să îl pot cadastra? (gen certificat de moștenitor?)