avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate INASEL ALIN - Cabinet de Avocat

Activitate INASEL ALIN - Cabinet de Avocat

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Ar fi bine sa va abtineti de la semnarea oricaror documente, intrucat se poate aprecia actiunea dvs. ca fiind o reincepere a activitatii
bunurile dobandite anterior casatoriei si cele ce provin din donatii sau testamente nu se includ la partajare. Insa, daca ele au fost achizitionate in comun se pot include la partajare. Daca nu, se pot imparti pe calea obisnuita: printr-o actiune de iesire din indiviziune.
Răspuns la discuția Limitele pedepsei
Nu este nicio greseala. Incadrarea juridica se face in limitele de pedeapsa prevazute de norma de incriminare. Faptul ca se aplica o pedeapsa sub limita speciala, ca urmare a retinerii circumstantelor atenuante nu inseamna o alta incadrare juridica. Daca sunteti nemultumiti puteti formula o cale de atac impotriva sentintei penale (ape sau recurs, dupa caz). Instanta nu este obligata sa retina circumstante atenuante decat daca ele sunt prevazute in mod obligatiru.
Răspuns la discuția Ce este declaratia 392
este declaratia cu privire la realizarile din anul precedent. Gasiti modelul pe mfinante.ro
Răspuns la discuția daune pentru insulte
da, se poate. In plus actiunile privind daune ca urmare a stirbirii demnitatii sunt scutite de plata taxelor de timbru.
In principiu, aveti nevoie de un alt proces pentru ca este vorba de o alta expropriere. Daca este vorba despre exproprierea in vederea realizarii aceleiasi lucrari de utilitate publica, fundamentata pe acelasi temei de drept.... va puteti folosi de hotararea obtinuta.
Răspuns la discuția amenda administrativa
Un an.
daca nu ati condus dvs. demonstrati prin proba testimoniala ca a fost altcineva la volan. Atentie ca se vor depune fotografiile radar... asta sa nu aveti surprize.
Politia nu trebuie sa demonstreze ca a condus alta persoana decat cea depistata in trafic

Răspuns la discuția Amanare de pronuntare
in codul de procedura civila la sectiunea cu citatiile si actele de procedura
Răspuns la discuția Cumparator de buna credinta
In cazul dvs. din pacate nu este vorba de buna credinta. Buna credinta presupune acte minime de diligenta. Din moment ce nu ati citit nici cartea de identitate si nici talonul nu putem vb. de buna credinta.
Cu toate acestea dvs. aveti posibilitatea intentarii unei actiuni impotriva societatii vanzatoare pentru restituirea sumei platite pe autoturismul respectiv.
Cat priveste inselaciunea, iarasi este mai mult decat discutabil, datorita lipsei de diligenta a dvs.