avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate zeppelyn20

Activitate zeppelyn20

Ma puteți ajuta cu calculul valorii totale nete (pe 12 luni de zile) pentru deducerea personala de baza în condițiile în care sunt angajat cu salariul minim pe economie (3000 lei brut) și am în întreținere un copil minor?
Va mulțumesc anticipat!
Ce trebuie sa contina fisa postului?
Ce se intampla in cazul in care nu se semneaza fisa postului de catre angajat in cazul in care considera ca obligatiile si interdictii care ni se impun prin aceasta sunt prea multe?
In urma unei castorii ce a durat un an de zile s-a ajuns la divort care s-a si incheiat zilele trecute.
Am intodus actiune in instanta de partaj a bunurilor dobandite in urma casatoriei, respectiv o suprafata de teren de 900 m.p. si o casa aflata in constructie ( "la rosu").
In momentul cumpararii terenului pe contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o suma mai mica decat valoarea reala a terenului, respectiv 1000E in locul a 10000E. In urma nuntii ramanand suma de 11000E.
Fosta sotie motiveaza in fata instantei ca ea are drepturi egale desi ea nu a avut nici un venit pe toata perioada casatoriei ci doar eu ca sot (salar+bonusuri+ajutor parinti) cu care de altfel am inceput constructia casei
1. In situatia in care se ajunge la partaj se poate cere o evaluare a terenului?
2.Poate creste valoarea terenului cumparat???
3.Ce drepturi are sotia desi ea nu a contribuit cu nici un venit ba chiar a mai si cheltuit stand la parintii mei care nu ne-au cerut nici un ban pentru cheltuielile zilenice.
sunt din iasi si doresc sa imputernicesc o persoana pentru a folosi si pentru a putea iesi din tara cu un autoturism. Am fost la mai multe cabinete notariale insa acolo mi s-a spus ca nu se mai intocmesc procuri notariale ci doar contacte de cesiune, iar tarifele practicate pentru acestea ajung pana la 300 lei.
din discutiile purtate cu un notar public acesta mi-a spus ca nu in toata tara s-au scos procurele notarilae ci doar la iasi, suceava.
pot proceda in alt mod decat cel cu contractul de cesiune pentru a iesi cu un autoturism intr-o tara membra UE
va multumesc pentru raspuns
am un autoturism la care mai am de patit 5 rate din contractul de leasing aproximativ 500 euro si taxa reziduala de 1600 euro in total 2200 euro. autoturismul este asigurat la unita asigurari iar valoarea acestuia in contract este de 6200 euro. de curand am suferit un accident iar autoturismul cred ca va obtine dauna totala. cine va primi restul sumei de bani (6200-2200=4000) in cazul in care voi obtine duna totala, firma de leasing (proprietar) sau eu ca utilizator?????