avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters138549

Activitate ContSters138549

Răspuns la discuția Apostilarea unui certificat
Am inteles. Voi insista tot la ei. Va multumesc
Răspuns la discuția Apostilarea unui certificat
Da, am fost la ei, insa nu au Birou de Relatii cu Publicul. Acestia mi-au spus sa intru pe site si sa sun la numarul afisat. Am sunat si mi-a raspuns robotul si nu am reusit sa dau de o persoana pentru a ma ajuta.
Buna ziua,

As dori daca se poate o informatie in legatura cu obtinerea permisului de sedere in Romania.

Mentionez ca sunt 2 cetateni americani (sot si sotie), care au venit in Romania - domnul are obtinut permisul de sedere, iar doamna doreste sa il obtina. Pentru aceasta, le este necesar Certificatul de Casatorie apostilat, insa acestia nu il au apostilat.

Intrebarea mea este: Exista vreo procedura legala in vederea apostilarii acestui Certificat de Casatorie, dar in Romania? Este destul de complicat ca acestia sa se duca in America doar pentru a apostila acest certificat.

Va multumesc pentru ajutor,
Alina Stancu
Buna ziua,

Am si eu o intrebare va rog.
Se poate pune intr-un contract commercial o clauza cum ca in caz de default al unei parti se repara integral prejudiciul cauzat celeilalte parti dar in no case mai putin de sa zicem 50k EUR ?

Va multumesc
Buna ziua,

As avea o intrebare in legatura cu vanzarea unui apartament.
Care sunt actele necesare pentru vanzarea unui imobil si care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite in cazul in care proprietarul nu este in tara? Ce acte sunt nevoie (procura, etc)?

Va multumesc anticipat,
Alina Stancu
Buna ziua,
Va rog respectuos sa-mi dati cateva lamuriri referitor la posibilitatea infiintarii unei societati de asigurari si conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru ca aceasta sa poata functiona.

Deasemeni, va rog sa-mi raspundeti cum este mai bine, sa infiintez o societate sau o sucursala (passporting) pe teritoriul Romaniei si in ce conditii.

Mentionez ca sunt broker de asigurari strain dintr-un stat al Uniunii Europene.

Va multumesc anticipat!