avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi
Forum Activitate ionela11

Activitate ionela11

Buna ziua,

ma poate ajuta cineva care este procedura exacta/pasii care trebuie facuti pentru respectarea " ORDIN nr. 3.454 din 25 noiembrie 2016 (*actualizat*)
pentru aprobarea Procedurii de executare silită în cazul debitorilor care au de încasat sume certe, lichide şi exigibile de la autorităţi sau instituţii publice"

pentru ce datorii catre ANAF pot aplica acest ordin ca societate comerciala?...pentru datoriile curente ale firmei?...ce pasi trebuie sa urmez eu daca am de recuperat/incasat bani de la institutii publice?
multumesc
Multumesc

Dacă trec firma in inactivitate la Anaf nu o sa îmi apara informatia in cazierul fiscal al administratorului?
Buna ziua,
Situatia este asa: firma si -a reluat activitatea in anul 2024 prin activarea sediului socialdar nu am avut nici o tranzactie pe anul respectiv, nu a facut nici o operatiune comerciala
Ce fac in situatia in care in anul 2024....nu am avut nici un fel de activitate cu aceasta firma......si nu am de ce sa depun situatii financiare anuale pe anul 2024....pot depune o declaratie de inactivitate?...nici nu voi avea activitate nici in 2025...cum sa procedez corect?

multumesc
Buna ziua,

cand incerc sa depun un OP semnat online prin e-guvernare imi da urmatoarea eroare....Fisierul depus nu este un document valid - Certificatul digital 2005062450019879326f14924eba8d45 folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru CUI:11565817

am reinnoit semnatura electronica la ANAF pe 07,08.2025 si am primit e-mail ca a fost innrolat /reiinoit cu succes certificatul...oare de la ce poate fi ?....au ei probleme de securitate?
Buna seara,...o firma infiintata in decembrie 2024 mai trebuie sa depuna bilant anual?
Daca nu ce declaratie/notificare trebuie sa depuna?....de activitate ceva?

Multumesc
Buna ziua,

Am preluat o firma si soldul contului debitor la 461 la finele anului este negativ. -150000 ron....cum pot inchide aceasta suma negativa?
va rog ...pe 117 o pot trece nu cred ca am voie
multumesc pentru ajutor
Buna ziua,

Pot repartiza dividende aferente lunii februarie 2025 pentru o societate comerciala platitoare de impozit pe profit?...ce implicatii exista?....trebuie sa depun D100 nu?
multumesc
Buna ziua,

Daca fostul salariatul refuza sa mai calce la sediu sa isi ridice actele de lichidare sub semnatura?....ce pot face eu ca angajator...ce obligatii am?...eu ca angajator sa am dovada trimiterii i le-am trimis pe e-mail in prima instanta

multumesc

Buna ziua,
Firma a devenit platitoare de impozit pe profit incepand cu 01 iulie 2023...si am realizat ....daca pana in iulie 2023 firma a realizat servicii de consultanta in management care a depasit 20% din cifra de afaceri....trebuia sa impoziteze aceste venituri cu 16%?
multumesc pt lamuriri...de cand trebuie sa fac calculul?
Buna ziua,

Am constatat acum in anul 2025 comparand fisa de la cei doi....furnizorul de servicii a omis inregistrarea a doua facturi in suma de 4000 lei aferente anului 2023....cum pot face acum in 2025 corectarea erorilor respective? sa fie corect?

multumesc