avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate ralukutza

Activitate ralukutza

Buna seara,
Am o întrebare, am eliberat în decurs de 2 luni, facturi, acuma am observat că la data livrării facturii este gresit anul, in loc de anul 2023 este trecut anul 2020,data emiterii este buna, doar data livrării este greșită.
Se mai poate face ceva?
Ce se întâmplă în cazul unui control? Ce se întâmplă cu cei la care am emis facturile?
Va mulțumesc!
Buna dimineața!
Va rog să mă ajutați să formulez o cerere de recurs.
Speră este următoarea: am o platformă înmatriculata pe numele meu. In anul 2021 soțul meu a avut câteva transporturi in/din străinătate cu ea . In luni diferite a luat amenzi de viteza ,care mi- au venit acasă. Din neglijența am uitat sa le plătesc și anul acesta mi s-a deschis proces penal.(pt prima amendă luata) In momentul când am aflat de proces am platit toate amenzile venite și am depus la dosar copie la extrasul de cont că sa dovedesc că amenda este plătită. In luna decembrie iar mă trezesc cu proces pt o a doua amenda , care la rândul ei este plătită odată cu prima. Anul acesta soțul iar a mers cu platforma in străinătate și iar a luat amenda,am platit amenda dar mai târziu. Acum la cel de-al doilea proces nu am fost sa mă interesez despre ce amenda este vorba și m-am dus și am depus la dosar copie la extrasul cu amendă de anul acesta,iar procesul a fost pt amenda din anul 2021.
Acum uitandu-ma sa vad ce verdictat a fost dat , am realizat că este vorba de amenda din 2021.
A dat să fiu executat silit pt diferența de bani.Dar amenda este platita integral, doar că eu am depus extrasul de cont greșit.
Am 10 zile de apel de la pronunțare , dar trebuie sa fac apel la Tribunal și nu la judecătorie.
Acuma întrebarea mea este : aștept să primesc hotărârea acasă și după sa fac apelul? Sau pot deja sa îl fac ?
Va rog să mă ajutați cu un model de cerere că sa pot face apelul.
Va mulțumesc din suflet!
Buna dimineața !
Am o intrebare: Am un proces penal pt o amendă luata in străinătate, am primit plicul acasa sa plătesc amenda și sincer am uitat, sunt data in judecata,am platit amenda și am depus la dosarul de judecată o copie la amenda și o cerere de încheiere a judecății.Se întâmplă ceva daca nu mă prezint la proces?
Buna ziua,
Am o intrebare: Sunt angajata la o instituite.In luna august am fost rugata de șeful de la resurse umane sa stau in locul unei colege la casierie 2 săptămâni, eu având alta funcție.
Am acceptat, dar mi-a fost făcută dispozitie că și înlocuitor permanent,iar eu nu doresc acest lucru.Am cerut ca pt înlocuitor permanent sa mi se facă o mărire salarială,dar nu a fost făcută.Acum colega are iar nevoie de liber și eu nu vreau sa merg.
Cum as putea sa fac sa ,,atac" acea dispoziție?
Mulțumesc!
Buna ziua,
In spatele blocului avem un magazin Penny Market, de dimineața de la ora 06.30 și până seara in jur de 21.00 primesc marfa și fac extraordinar de multă gălăgie, tipa, trântesc cărucioare, dar când primesc marfa este infernal,nu putem tine geamurile deschise.As dori sa le fac o plângere,dar nu știu unde să mă adresez.Va rog frumos sa mă îndrumați ce sa fac și unde sa merg.Multumesc frumos! Weekend plăcut!
Răspuns la discuția Proprire cont girant
si daca fac angament de plata la executor tot se mai pune proprirea?
Buna dimineata. Sunt giranta la un CAR,titularul creditului nu a platit de cateva luni bine creditul si este dat in executare silita. As dori sa stiu daca la giranti se pune proprire doar pe salar sau si pe conturile personale. Va rog din suflet sa ajutati cu un raspuns.
O zi buna!
Răspuns la discuția Numai vreau sa fiu girant
va multumesc frumos pt raspuns...sper sa pot rezolva ceva
Buna Ziua,
Am si eu o intrebare: Acum 3-4 ani sora mea a facut un credit la un C.A.R la care eu m-am pus girant..de anul trecut nu isi mai achita ea ratele ci i le achit eu..dar nu o sa mai am posibilitate.Spune-ti va rog ce as putea face si daca as putea face ceva sa numai fiu girant la ea...nu vreau sa mi puna proprire pe salar sau am executare silita...
VA ROG TARE MULT SA IMI DATI UN RASPUN CAT MAI URGENT
Buna seara,
As avea si eu o intrebare la dvs.: In cursul zile de azi,aflandu-ma la servici,)lucrez in domeniul actelor auto) su venit 2 domni: 1 vindea o masina,iar celalata cumpara,cumparatorul dorind sa nu faca toate actele pt inmatricularea masinii,dar eu nestiind acest lucru i-am facut actele necesare inmatric.autoturismului,inclusiv scriindu i pe cartea de identitate a masinii si pe certif.de inmatric.privind instrainarea auoturismului.Dupa perfectarea actelor cei 2 ai plecat,la scurt timp dupa revenind doar cumparatorul si aducandu-mi injurii si scuimpandu-ma spunandu-mi ca nu trebuia sa ii fac toate actele,deoarece el vrea sa vanda masina mai departe,eu i-am vb frumos,dar el a continuat injurandu-ma.Am fost la politie si am depus o plangere impotriva lui.As dori sa stiu ce se va intampla de aici incolo?se poate ajunge la tribunal?Ce masuri va lua politia?