Bună ziua
Am un apartament cu 3 camere închiriat la 6 persoane (câte 2 în cameră). Am încheiat 3 contracte de închiriere, câte unul pentru 2 persoane. Urmează un nou termen de închiriere. Dacă închei contract cu fiecare persoană vor fi 6 contracte de închiriere. Am obligații în plus (mai mult de 5 contracte) față de situația de acum cu 3 contracte?
Vă mulțumesc
Bună ziua.
Vă rog sa-mi dați un sfat. Doresc sa evacuez forțat un chiriaș fără contract. Nu vrea sa primească o notificare de evacuare, mi-a promis ca pleacă dar nu o face, nu mă primește în cameră (nu îmi deschide), nu raspunde la telefon sau la mesaje. Cum să-i dau o notificare, cum pot dovedi ca a primit-o? . Aș dori sa apelez la un executor judecatoresc (din Cluj pentru că locuiesc în Cluj) pentru a o transmite în speranța ca în această situație ar pleca fără să se continuie procedura. În caz contrar doresc sa continuu procedura până la finalizare.
Vă mulțumesc
Bună ziua
Caut avocat în Cluj-Napoca pentru acțiunea de evacuare forțată a unui chiriaș. Nu am contract de închiriere. La scurt timp după înțelegerea verbală a dovedit un comportament necorespunzător, nu plătește chiria.
Mulțumesc
Bună ziua
Vă rog să mă ajutați in următoarea situație
Am luat provizoriu în chirie o persoană cu intenția (pe care i-am spus-o) să încheiem un contract de închiriere dacă comportamentul va fi normal. Comportamentul chiriașului nu este normal, inclusiv nu platește chiria. Cum pot să-l evacuez dacă nu vrea sa plece?
Mulțumesc.
Bună ziua
Unde trebuie să cer adeverința conform anexei 6 din L 360/2023 .Am fost angajat la ICE (Institutu de Cercetari Electronice București) filiala Cluj-Napca
până la 01 12 1995. Cartea de Muncă a fost acolo pânî în dec. 1995- Instituția nu mai raspunde la datele de contact știute până în 2010, am impresia că s-a desființat.
Mulțumesc pentru un sfat util. Cu stimă.
ca proprietar în 2024 am 6 contracte de închiriere, pentru perioade diferite care nu se suprapun. Ce obligații fiscale am în plus față de situația în care aș fi avut 4 contracte/2024. Contractele (6) au fost declarate la ANAF în 2024.
Mulțumim