avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate andreeadima

Activitate andreeadima

Buna ziua, sunt interesata daca se acorda indemnizatie crestere copil retroactiv.Mentionez ca sarcina nu e gemelara si am intarziat cu depunerea dosarului mai mult de 60 zile.
Multumesc!
buna ziua, sunt in concediu maternal si vreau sa ma intorc la serviciu la 1 an.intrebarea este daca imi afecteaza cu ceva faptul ca am sa depun dosarul indemnizatie copil mai tarziu decat ultima zi a concediului postnatal.multumesc!
buna ziua, sunt studenta si din iulie 2010 am lucrat cu contract pe perioada determinata de 6 luni.colaborarea s-a incheiat pe 22 ianuarie 2011.de la 1 martie lucrez cu contract pe perioada nedeterminata.acum sunt insarcinata;as vrea sa imi spuneti daca beneficiez de concediu maternitate si crestere copil daca am intrerupere la locul de munca.mentionez ca voi naste in 18 noiembrie.
buna ziua!sunt studenta si pfa cu 4691(intermedieri in comertul cu produse diverse) si prestez servicii pentru farmacii.este obligatoriu sa platesc pensie si sanatatate daca sunt studenta si am oricum asigurare?
as putea sa cumpar produse (bauturi) pe pfa intr-o valoare mai mare de cateva mii de euro?