avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate mcv

Activitate mcv

Se poate anula decizia de suspendare, a raportului de serviciu, pentru un functionar public, trimis in judecata, pentru luare de mita? Functionarul este necasatorit si are un copil student.
Care articole din CPV se refera la Inselaciune conventie verbala.
Răspuns la discuția Lucrator desemnat SSM
Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Lucrator desemnat SSM
Multumesc pt raspuns. Am o nelamurie privind afirmatia din HG 955/2010: (2) Angajatorul va desemna lucrătorul numai din rândul lucrătorilor cu care are încheiat contract individual de muncă cu normă întreagă.
Eu sunt lucrator cu CIM si norma intreaga, am si cursul corespunzator de 80 ore, dar sunt angajat ca manager servicii telecom. Am primit si decizia de lucrator desemnat. In acelasi CIM se trece si functia de lucrator desemnat? Sau se poate completa doar fisa postului cu atributii de lucrator desemnat?
Care sunt legile si HG cu ultimele completari, care definesc atirbutiile unui lucrator desemnat SSM intr-o firma cu 244 lucratori?

Am o functie de conducere intr-un compartiment de servicii telecom si am primit si o decizie ca lucrator desemnat SSM. Eu stiu ca un lucrator desemnat nu poate avea alte sarcini complementare decat ca PSI, mediu.
In data de 20.07.2013 am castigat un proces, cu plata unei sume reprezentand cheltuieli de judecata. Respectivul nu mi-a platit nici pana azi suma respectiva. Mai pot recupera suma, eventual chiar prin judecata?
Am participat cu fratele meu la o licitatie de executare silita a unui apartament. Eu am castigat, dar debitorul ( cel care a avut apartamentul) ma da in judecata pt ca am participat cu fratele meu. Poata sa obtina in instanta anularea licitatiei?
Răspuns la discuția Act donatie olograf
Buna ziua,
V-as ruga daca aveti un colaborator sau o recomandare pentru un avocat in Timisoara, referitor la un proces de partaj dupa divort.
Răspuns la discuția Act donatie olograf
Multumesc.
Răspuns la discuția Act donatie olograf
Chiar si pentru o suma de 24000 RON?