avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate miorica

Activitate miorica

Cabinetele medicilor de familie pot acorda vouchere de vacanta la angajati ca si bugetarii?
Răspuns la discuția MOSTENIRE SOT DECEDAT
Multumesc.
Răspuns la discuția MOSTENIRE SOT DECEDAT
da, doua surori
O ruda a ramas vaduva in 1995, iar inainte de asta le murise si singura fiica, asa ca acum este singura. Momentan a facut un AVC si nu se poate intretine singura. Casa este pe numele sotului inainte de a se casatori cu ea. Sunt unele rude care ar vrea sa aiba grija de ea dar sa le ramana si casa. Nu a fost facuta succesiunea dupa sot, iar ea nu este in actele de proprietate ale casei. Cum poate un nepot sa devina proprietar?
Răspuns la discuția LIVADA
Nu stiu unde sa ma adresez.
Discuție LIVADA
Am o livada de meri si pruni la mine in sat, dar din satul vecin vine unul cu caprele si mi-a distrus vreo 40 de pomi. Ce pot sa fac? Existe o lege care le da dreptul sa umble asa pe paminturile oamenilor?
Discuție Reparat gard
Am reparat un gard la o casa care mi-a ramas de la taat, dar nu sunt proprietara ca nu am facut succesiunea. Sunt singura mostenitoare si nu sunt pregatita sa-l scot de tot din acte...dar vreau in memoria lui sa nu las acolo la tara nimic in paragina. Gardul era din beton in partea de jos si in sus facuse tata un gard de fier, care din cauza umezelii si a inundatiilor se prabusea. Meseriasii au spus ca trebuie daramat tot si am pus placi de beton. Intrebarea mea este daca trebuiau ceva aprobari, ca nu m-am gandit la asta dar am fost intrebata de un vecin daca am aprobari. Gardul este gata, platit, dar nu stiu daca nu o sa am probleme in viitor cu autoritatile. Nu m-am gandit la asa ceva, nici firma care a a lucrat nu mi-a spus.
Răspuns la discuția Taxa salubritate
Am fost la prefectura saptamana trecuta si astept raspuns.
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
Va multumesc!
Discuție SUCCESIUNE
Tatal meu a decedat acum 2 ani si nu am facut succesiune. Nu am frati si nu intentionez sa o fac nici acum, dar are o masina si as vrea sa stiu daca se poate face succesiunea doar pentru masina (trebuie sa fac asigurari obligatorii, etc).