Buna ziua,
In cererea si declaratia pe propria raspundere pt. acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei pe prima pagina la pozitia 10 ( sa zicem asa) apare intrebarea -Daca a lucrat in afara tarii in ultimii 2 ani ? Se cere apoi sa specificam perioada. Pai daca ai lucrat sa zicem luna septembrie si octombrie 2011 , mai jos vine si rubrica- Venituri totale realizate in luna anterioara depunerii cererii. Pai daca declari 1000 euro/(sau lei 4000) atunci cum treci la pozitia 70 din ultima pag. - Venituri din alte surse de venit sunt orice venituri identificate ca fiind impozabile. Pai daca ai luat banii odata din strainate nelucrand la negru ci cu acte ( sezonier de ex. ) acestia au fost impozitati odata de statul respectiv, e normal sa ni se ceara impozitarea si in Romania ?
Este interesant de completat aceasta varianta pe care am expus-o ?Va dati seama ce venit lunar total al familiei ar reiesi . Sper ca m-am facut inteles . Multumesc.
Intrucat am dobandit inca o masina ( pers. fizica) as dori sa stiu daca se plateste un impozit majorat pentru aceasta si eventual cu cat .Masina a doua
este de 1400 cmc. Multumesc
Pentru cei care din diferite motive nu au putut prezenta cartile de munca in timp util pentru scanare ( asta insemnand ca ele au fost acasa neexistand somaj sau alte drepturi in plata ) ce se mai poate face ? Mentionez acest lucru deoarece Casa Jud. de Pensii Brasov nu mai primeste pt. scanare carti de munca procesul incheindu-se in 30.11.2010.
Ex. Nu am fost in tara la momentul acela si nu am stiut de acest lucru ,pur si simplu.
Multumesc.
Mon, August 16, 2010 1:16:01 PM
garantie
...
From:
Pepelea Vlad <pepelutza@yahoo.com> [Chat now]
...
View Contact
To: reclamatii.brasov@opc.ro
Cc: pepelutza@yahoo.com
Buna ziua,
Ma numesc Pepelea Vlad,domiciliat in Zarnesti, str. Diana, bloc 3 ,sc.A ,ap.9,et.2.Tel. 0726214216 . In data de 06.07.2010 am achizitionat de la Vodafone Brasov ( sediul central )un telefon mobil Sonny ericsson vivaz in valoare de 1.277,80 lei ( Factura nr. 11468879/06.07.2010 ). Dupa nici o luna telefonul s-a blocat touchscreen-ul blocandu-se. M-am prezentat la agentia vodafone din mag. Real unde l-am predat pentru service, fiind in garantie. L-am recuperat in data de 04.08.2010 telefonul functionand normal , dar in data de 15.08.2010 s-a blocat iar. Ce pot face ,in afara faptului de a-l duce la reparat ? Am posibilitatea de a recupera banii platiti deoarece sunt f. nemultumit de produs sau singura posibilitate este de a mi-l schimba cu altul nou ?
Mentionez ca am toate actele inclusiv certificatul de garantie si fisa de reparatie completate. Multumesc, astept informatiile dvs. si cum as putea proceda in consecinta.