avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate puisor_i2000

Activitate puisor_i2000

POATE FI CONTESTAT SAU ANULAT UN CERTIFICAT MOSTENITOR VECHI DE 40 DE ANI?
Unde putem gasi un certificat mostenitor,contract de vanzare cumparare sau nu stiu alta denumire ...care s-a incheiat prin anii ,70......acel act fiind pierdut ?
Răspuns la discuția mostenire
Multumesc! fratele in viata....a anuntat doar copiii sa vina la succesiune.....nicidecum sotia?asta sa fie motivul?pentru ca lui sa-i revina doar 1/4?
Răspuns la discuția mostenire
Sotia decedatului este in viata.Are dreptul si ea?
Discuție mostenire
Atentie! Problema (personala)! Se ia o casa parinteasca cu terenul aferent,doi frati-dintre care unul decedat, intre timp -nici un act de mostenire pe numele niciunuia dintre cei doi. Ce drepturi legale mai au cei doi la imobilul respectiv?in cazul de fata , cel ramas in viata si urmasii celui decedat,asupra imobilului .Cu alte cuvinte ,cat la suta revine celor doi?!
Răspuns la discuția VENITURI NEIMPOZABILE ANUL 2011
Va multumesc!
Răspuns la discuția VENITURI NEIMPOZABILE ANUL 2011
Sa intelegem ca pentru anul 2011 aceste venituri sunt neimpozabile ?
Suntem o Intr.Indiv. avand ca obiect de act. cult.cerealelor (cod caen 0111) si am dori sa stim daca in categoria veniturilor neimpozabile in anul 2011 se cuprind şi formele de sprijin acordate din bugetul de stat şi din fonduri externe nerambursabile în conformitate cu legislaţia internă şi reglementările europene de exemplu:
- ajutoarele de stat acordate producătorilor agricoli, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr.14/2010 privind măsuri financiare pentru reglementarea ajutoarelor de stat acordate producătorilor agricoli, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 74/2010, cu completările ulterioare, începând cu anul 2010, potrivit actelor normative de aprobare a respectivelor ajutoare de stat.
- sprijinul acordat producătorilor agricoli sub forma schemelor de plăţi directe şi plăţi naţionale directe complementare potrivit Ordonanţei de urgenţă nr.125/2006 pentru aprobarea schemelor de plăţi directe şi plăţi naţionale directe complementare, care se acordă în agricultură începând cu anul 2007

Răspuns la discuția evaluare
Ordonanta 1/25.01.2010 spune ca salariile vor ramane ca cele de la 31.12.2009 , dar evaluarea pe anul 2009 se face in primele luni ale anului 2010 .Asa ca salariul meu a inghetat si este la fel ca cel de la 31.12.2009 chiar daca evaluarea s-a facut pe anul 2009..........Nu stiu.....
Răspuns la discuția evaluare
Buna ziua. Da aveti dreptate.... Dar conducerea unitatii s-au legat de Ordonanta nr 1/25 ianuarie 2010 art. 11 care spune asa:
Personalul din autoritatile si institutiile publice finantate din venituri proprii isi pastreaza in anul 2010 salariul de baza si alte drepturi de natura salariala avute in luna decembrie 2009 , cu respectarea prevederilor din prezenta ordonanta de urgenta .