avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate ellay_yon

Activitate ellay_yon

Am domiciliul in Caracal dar am nascut in Bucuresti si am viza de flotant, intrebarea mea este, daca stie cineva, unde pot depune actele pentru indemnizatie si alocatie copil, in Caracal sau in Bucuresti??.....Trebuie sa am domiciliul in Bucuresti neaparat pentru a le depune aici sau e buna si viza de flotant?



Multumesc frumos
Discuție buna ziua
Am nascut in data de 27 iunie 2011 si acum sunt in postnatal, am si eu o intrebare: daca in lunile aprilie, mai, iunie 2010 am fost in somaj tehnic, mai pot lua indemnizatia de crestere copil, avand in vedere ca in somaj tehnic statul a suportat cheltuielile de impozit pe venit??


Astept raspuns
Multumesc
Discuție Buna seara
intrebarea mea este: cat la suta din salariul meu brut este platit in concediu prenatal si postnatal??
Multumesc
Răspuns la discuția CCMUNN
cu alte cuvinte acest contract nu este inregistrat??? [ link extern ]
Răspuns la discuția CCMUNN
asta era intrebarea, s-a facut vreo modificare?
Discuție CCMUNN
Buna seara, as dori si eu sa stiu daca mai este valabila acea lege din Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010
art-66-din-ccmun:-obligatiile-banesti-ale-angajatorului-fata-de-salariata-in-concediul-de-maternitate, si anume : salariata care se afla in concediu de maternitate are dreptul sa primeasca diferenta dintre salariul de baza si indemnizatia de maternitate. Diferenta se calculeaza intre indemnizatia bruta stabilita conform art. 25 alin. (1) si art. 10 al O.U.G. nr. 158/2005 si salariul de baza brut

Multumesc
Discuție buna ziua
Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 6 a si m-ar interesa la cate zile de concediu am dreptul daca intrun in prenatal luna viitoare, cum le calculez?......pana in luna in care intru in prenatal sau pana in luna in care va urma sa nasc?
Discuție buna ziua,
Buna ziua, as dori si eu sa stiu ce drepturi banesti am daca sunt insarcinata si intru in concediu prenatal apoi postnatal si cat este indemnizatia de crestere copil?
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?
Multumesc frumos
Sunt insarcinata in 4 luni jumate iar in aceasta perioada am avut un concediu fara plata de 10 zile, credeti ca o sa am probleme si sa nu primesc indemnizatia de proaspata mamica dupa cele 9 luni de sarcina??
Astept raspunsul vostru
Multumesc frumos
buna ziua
stiti cumva daca este adevarat ca femeile insarcinate au dreptul la 16 ore libere lunar pentru analize medicala??
ce anume imi trebuie pentru a face acest lucru???