avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate WULIA

Activitate WULIA

bună dimineaţa
Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine, pentru încheierea unui contract de servicii hoteliere pe o perioada de 7 zile cazare şi masă cu valoare mai mică de 15.000 de euro aplicăm achiziţia directă conform OUG nr.34 /2006 art.19, am efectuat un studiu de piaţă cu 3 oferte similare, ce proceduri mai trebuie aplicate sau ce trebuie să conţină dosarul în cazul respectiv? Vă mulţumesc!
Răspuns la discuția corectarea facturii fiscale
mulţumesc, chiar daca a fost achitată cu OP apara alt nr.de factură emisa sau specific cf.fact.nr......
va rog sa-mi spuneţi ce e de facut în cazul când am emis o factură fiscala şi este scris greşit anul înregistrării la Registrul Comerţului, precizez că factura a fost achitată cu ordin de plată în luna curentă şi a fost returnata înapoi la firmă pentru modificarea facturii originale în cazul acesta pot anula factura sau se poate corecta numai anul? mulţumesc anticipat!
Răspuns la discuția achiziþie directã prin seap
Mulţumesc, si se percepe taxă anuală pentru achiziţionarea produselor electronice din catalog la achizitii directe?
vă rog să mă lamuriţi şi pe mine dacă la o instituţie publică se fac numai achiziţii directe în care valoarea estimată nu depăşeşte echivalentul în lei a 15.000 euro trebuie achiziţionate produse din catalogul electronic în procent de 40% din valoarea totală a achiziţiilor efectuate în cursul anului.Vă mulţumesc!

Bună ziua!
sunt angajată la o instituţie publică lucrez ca funcţionar public referent III tr.I cu studii medii din anul 2008, în iulie 2010 am absolvit cu diplomă de licenţă la Facultatea Stiinţe Juridice şi Administrative Braşov, întrebarea mea este-care sunt etapele ce trebuie parcurse pentru promovarea funcţionarului public care a dobândit o diplomă de studii de nivel superior în specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea, am depus cererea de promovare însoţită de adeverinţă la administrativ şi s-au făcut demersuri către agenţia funcţionarilor publici dar nu s-a primit răspuns.
Vă mulţumesc!