Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua si felicitari celor care au inceput scoala.
Eu doresc sa dau examen pe post si as dori sa stiu cum trebuie sa arate caracterizarea de la locul de munca (seful meu nu stie si a spus sa o fac eu si el doar o semneaza) , un exemplu sau ce trebuie sa contina in mod obligatoriu. De asemenea as dori sa stiu care sunt salariile celor care dau direct pe post si daca se deconteaza cazarea/transportul in alt oras. Multumesc si succes
Normele specifice de securitate au fost abrogate in 2006. Dar Hotararea de Guvern 355 / 2007 interzice munca la inaltime la depasirea varstei de 55 ani. Eu ca medic de medicina muncii NU inteleg rostul acestei interdictii, dar, din pacate, asta e legea. Si, din pacate, vad ca nimeni nu face demersuri pentru eliminarea acestei prevederi discriminatorii.
diaconu_suzana_maria a scris:
Felicitari admisilor..... eu am urcat 6 pozitii dar nu ma ajuta cu nimic.... oricum au aparut o groaza de concursuri direct pe post in perioada asta asa ca multa bafta celor care vor participa!
Unde au aparut o groaza de concursuri pe post? Unde sunt afisate?Eu nu le stiu numai pe cele de la CA Bacau si Galati.....Mersi.