avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate dorinavas@yahoo.com

Activitate dorinavas@yahoo.com

Răspuns la discuția licitatitie deschisa
Se solicita clarificari. Dupa primirea raspunsului la clarificari, se poate constata ca este o eroare, astfel ca se poate accepta modificari ale propunerii tehnice si financiare, avand in vedere ca o eventuala modificare a pretului indusa de corectari nu conduce la modificarea clasamentului.
Răspuns la discuția licitatii publice
Daca in documentatia de atribuire a fost specificat ca operatorul economic nu trebuie sa aiba datorii la bugetul consolidat la data deschiderii ofertei sau la o data specificata, atunci oferta poate fi respinsa.
Buna ziua,
raspuns pentru dna. Antonela
Garanţia de bună execuţie constituită de contractantul încadrat conform legii în categoria întreprinderilor mici şi mijloci va fi admisă în cuantum de 50%, faţă de suma fixată.
Asocierea fomată EXCLUSIV din operatori economici încadraţi în categoria IMM căreia i s-a atribuit contractul, beneficiază de aceiaşi reduce a garanţiei de bună execuţie.
DV
Răspuns la discuția comanda
Achizitiile directe, conform art. 19 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare
PAAP trebuie sa contina toate contractele pe care intentionati sa le atribuiti in 2011, inclusiv cele care se incheie in baza prevederilor art. 16 din OUG nr. 34/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Răspuns la discuția achizitii publice
Buna ziua,
In anul 2010 a aparut OUG nr.55/23.06.2010 privind unele măsuri de reducere a cheltuielilor publice, prin care se interzicerea societăţilor naţionale, companiilor naţionale şi societăţilor comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum şi regiilor autonome, achizitionarea de autoturisme, mobilier şi aparatură birotică.
Pentru anul 2011 nu a aparut act normativ care sa modifice aceste prevederi.
o zi buna
D V
In cadrul unei proceduri de atribuire a aunui contract de aachizitie a fost depusa plangere impotriva deciziei CNSC. Se poate incheia contractul pana la emiterea deciziie de catre CAB?
Multumesc