avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate ni_co68

Activitate ni_co68

am o prietena care a stat in concubinaj cinci ani si jumatate cu un barbat care de curand s-a imbolnavit si a decedat.
intrebarea mea este daca ea are vreun drept legal asupra bunurilor mobile sau imobile.
va multumesc
Răspuns la discuția pensie alimentara
am uitat sa specific ca facultatea este particulara dar forma de invatmant este ZI,are vreo importanta sau facltatea trebui sa fie de stat
buna, sunt divortata de 6 ani,am un baiat de 21 de ani este la facultate la zi anul 2,dar de vreo 2 luni s-a angajat cu carte de munca.Intrebarea mea este daca baiatul va mai primi pensie alimentara de la tatal sau.
va multumesc
am fost sanctionat contraventional conform H.C.G.M.B. nr.124/2008,art.21 lit A si sanctionat de art.22 pct.1 lit b cu amenda cuprinsa intre 1500-2500 lei .Ce se poate face?
Răspuns la discuția drept civil
pt ca nu am 20 sau 25% avansul care se cere .
Discuție drept civil
vreau sa-mi cumpar un apartament si parintii mei sunt de acord sa puna ipoteca apartamentul lor,dar in acelasi timp ar vrea sa facem ceva acte pt a se asigura ca eu imi platesc ratele la banca iar ei sa nu stea cu frica in san ca vine banca sa le ia casa. Se poate face ceva in privinta asta?
sotul meu dintr-o casatorie anteriaoara are un apartament,iar acum vrem sa cumparam un alt apartament si sa-l puna ipoteca pe cel cu fosta sotie.ea este de acord,dar ce acte trebuie sa facem pt ca sa nu aibe nimeni probleme sau sa aibe siguranta ca nu se va intampla sa piarda ceva?