avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate BEJENARU PETRU

Activitate BEJENARU PETRU

Care este modalitatea sigura de a obtine daune materiale pentru interzicerea nefolosintei unei magazii/ depozit de materiale/ , cu o suprafata utila de 110mp. timp de 10 ani?
Refuzul dumneavoastra este justificat. Cetateanul respectiv trebuie sa faca dovada aducerii conductei principale pe strada, indiferent cand. Daca face dovada, atunci sunteti bun de plata.
Cred ca va ganditi ca dupa moartea dumneavoastra, necuvantaoarele nu se vor certa. Bine gandit .Dupa legile omenesti , nu se poate.
Pe terenul a carui proprietar tabular sunt, pot sa construiesc cu autorizatie (daca este cazul) ce vreau . De ce sa cer acordul vecinului?
Interesanta lamurire cereti.
SCHIMBARE NUME STRADA
Dupa cate explicati corect atat in actul terenului cat si in "restul" este STRADA SFINXULUI , difera doar numarul administrativ 30 si 30 bis. denumirea strazii nu s-a modificat
In momentul cand ati cumparat acel loc de casa, trebuia sa verificati daca este loc infundat sau are sau nu acces la drumul public prin acel drum infundat - strada privata. Normal aceastrada privata este proprietate comuna a celor cinci proprietari indiferent daca au sau nu constructie pe locurile de casa. Vedeti cartea funciara colectiva unde trebuie sa fie prevazuta servitutea sau cota parte din strada privata.
In cazul cand proprietarul strazii e unic proprietar, atunci trebuie saii cereti servitute de trecere auto si cu piciorul. Greseala facuta este ca nu ati verificat locul cumparat daca este loc infundat, sau cu servitute de trecere.
Faceti o plangere la politie prin care sa aratati situatia reala cu extras de carte funciara, certificat de atestare fiscala la zi , iar "noul proprietar" sa fie chemat la politie cu acte doveditoare...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu siguranta la legile in vigoare. Schimbare de destinatie se face cu proiect si avizele necesare. Cumparati apartamentul asa cum il are in prioect constructorul , apoi proprietar fiind va faceti un nou proiect cu schimbare de destinatie a spatiului din birou in bucatarie si totul este legal . E normal faptul ca acel constructor nu schimba cum vrea fiecare client, FIECARE APARTAMENT. El respecta proiectul, deoarece in final obtine o receptie a constructiei realizate dupa proiect. SUCCES.
continuati pasii , de ce v-ati oprit? Primaria sau cine administreaza sapartametul respectiv, trebuie sa va dea acordul. In caz contrar actionati in instanta.
Se poate face o documentatie noua care se depune la OCPI pentru actualizare baza de date . Termenul e cam acelasi , dar costuri mult mai putine.