avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate adno

Activitate adno

punctul de lucru se poate schimba in timp intr un alt oras?
Va multumesc mult!
Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr un spatiu comun ( inchiriat) dar fiecare sa plateasca ce consuma etc sa nu existe sef si angajat!!? Multumesc!
Discuție societate
informatii va rog : poate functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde cateva persoane doresc sa lucreze intr un spatiu comun ( inchiriat) dar fiecare sa plateasca ce consuma etc sa nu existe sef si angajat!!? Multumesc!
Răspuns la discuția pensie alimentara
Multumesc!
Răspuns la discuția Retinere permis de conducere
Buna ziua! Cetatean de origine Iranian cu drept de sedre in Romania, permisul era in valabilitate iar pe foaie eliberata de politie scrie : ,, pentru incalcarea prevederilor art.100 alin.3 lit c din OUG 195/2002 a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile. Am inteles de la cetateanul strain cum ca politia ar fi spus verbal ca nu mai are deloc drept de conducere pe teritoriul Romaniei iar daca v a fi prins se face dosar penal.Multumesc!
Buna ziua ! Instanta judecatoreasca hotaraste ca tatal sa plateasca pensie pentru studii copilului ajuns la varsta majoratului, asta dupa lungi asteptari in care timp de doi ani tatal nu a mai platit deloc dar nici acum nu intentioneaza sa plateasca cu toate ca exista o hotarare judecatoreasca, are un serviciu stabil si salariu bun.Ce este de facut in aceasta situatie ? Multumesc!
Buna ziua!
Cetatean strain oprit pentru a prezenta actele i se retine permisul deoarece este unul international.In ce scop? Este legal? Ce este de facut?
Multumesc!
Răspuns la discuția chiria pentru spatiu
* seara raman acolo pentru siguranta spatiului deoarece nu an instalat camera de supraveghere sau alarma.
Răspuns la discuția chiria pentru spatiu
Sunt in calitate de administrator,si da exact din acest scop seara intind o canapea acolo pentru a asigura si paza spatiului.Multumesc!