avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate cicidaniela

Activitate cicidaniela

uneori sunt bune si dusurile reci (la propriu si la figurat)
cum va gasi raspunsurile la aceasta intrebare ?
atata timp cat duci facturile de cumparare si vanzare ptr. inmatriculare si radiere ,nu ai cum sa tii ascuns....
am nevoie de un raspuns documentat
Gradinita trebuia sa aiba contract cu un medic specialist in medicina muncii . acesta ,conform legii trebuie sa ceara analizele specifice cu incadrarea .numai un astfel de medic va poate raspunde care sunt analizele obligatorii ce trebuiau facute ptr. educatoare .
buna ziua
daca in anul 2010 cumpar un autoturism la o valoare si il vand anul urmator la o valoare mai mare , pe persoana fizica (nu autorizata) , atunci trebuie sa platesc impozit pe profit ?
Greseala incepe de la diploma . De ce trebuie sa aiba toti diploma ? In tara asta doar diploma conteaza si nu pregatirea iar cand vor incepe sa munceasca nu stiu nimic ,dar sunt specialisti la tot ! nu mai ai incredere sa te duci la un electrician ,instalator, constructor , avocat acum si medic, ca acesta va face treaba de calitate (indiferent de pret !) Si totul este de vanzare , inclusiv diploma .
Deci sistemul este vinovat de ce se intampla .

Chiar si vina profesorilor este din cauza sistemului . Cum poate un profesor sa faca o munca de calitate cand se gandeste ce va manca ? Cand un elev crede ca este superior doar ptr. ca este imbracat de firma .( sau ca este mai inalt ,nu stiu ?)
Sigur meditatiile trebuie sa existe . ca se fac pe bani si nu din placerea profes.in condiitile actuale este de inteles. De condamnat sunt aceeia care nu fac ore doar ptr. a primi bani la meditatii . Aceasta hotie o transmit elevilor !

Liderii de sindicat - de mult nu-i reprezinta pe profesori . Eu stiu ca liderii sunt alesi de catre sindicalisti . Este in puterea voastra sa-i dati jos ! Verificati ce averi au si va veti da seama ca sunteti inselati .Liderii de sindicat sunt niste oameni ca voi si care ar trebui sa aiba o avere ca a voastra !
(eu insami am platit comisioane unui lider ,lucrand la o firma care facea contracte cu sindicatul invatam.)

Parintii - vinovati , Acest lucru ma mira ca sunt proprii dusmani ai odraslelor lor . S-au revoltat la orice lucru care tine de disciplina , respect... Ce pretentii aveti daca nasteti haos ?
Răspuns la discuția Podoaba capilara in scoli ?
nu ati precizat sexul copilului si nici varsta ....
Răspuns la discuția Mostenire
daca as fi in locul dvs as face un contract de v-cump cu clauza intretinere .
consilere ptr. un partener extern
problema era tva-ul care este =0 .(scutire tva - export) clientul prefera sa plateasca in lei ,iar contabila spune ca trebuie sa plateasca in euro .(ca altfel o sa ne impuna fiscul sa platim noi tva-ul) .
si mie imi convine sa plateasca in lei ,dar nu vreau sa vina un control peste x ani si sa-mi spuna ca nu am facut bine si sa ma puna sa platesc tva-ul + penalitati . mai bine intreb de 100 de ori inainte !