Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
2. Nu. Se introduc in contabilitate numai cheltuielile de dupa ce ai dreptul sa iti exerciti profesia, anume data deciziei de inscreiere in tablou.
Dati-mi o adresa de email si va trimit model decizie de numerotare formulare cf. Ord. MFP 2226/2006.
Si eu am trecut prin procesul asta de "pus ordine in acte".
In primul rand mi-am luat de la Barou Contractier si Delegatier. Registrul de evidenta a contractelor cred ca il fac la imprimanta...
Cand eram stagiara , in primele luni, faceam redactari de actiuni sau contracte pentru care faceam contracte de asistenta juridica cu clientul, iar maestrul incheia contract de asistenta juridica pentru sustinerea actiunii. Dupa aia imi "pasa" cate un client, doi pe luna... Am substituit "la greu", dar imi placea si imi place si acum in sala de judecata. Se intampla sa vina la mine sa ma angajeze clienti pentru care m-am prezentat in substituire, insa intotdeauna, cat am fost stagiara, imi intrebam maestrul daca pot sa angajez, asa mi se parea corect.