avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate iosif.kramar

Activitate iosif.kramar

Multumesc tare mult. Numai de bine,
Răspuns la discuția Ce sa fac?
Ok si inca o data multumesc frumos. Sa dea Domnul!
Numai de bine
Răspuns la discuția Ce sa fac?
Multumesc frumos. daca va fii asa, cu siguranta vom petrece asa cum am mai promis. Sa dea Domnul.
1. As dori sa stiu daca medicul meu de familie a dat fara acordul meu detaliat fostului angajator relatii despre bolile mele, perioada bolii, durata bolii, concediile medicale este OK ? Ma repet fara acordul meu si ce as putea face?
2. cine ma poate lamuri exact de cate ori pot merge la medicul de familie/luna? Mie mi s-a comunicat ca pot lua lunar numai o reteta si am dreptul la numai doua vizite pe luna, este adevarat?
Multumesc frumos.
Discuție Ce sa fac?
Buna ziua din nou,
Am un litigiu de munca si saptamana viitoare voi fi la a 3-a infatisarea in fata TB. Insa
Banca mi-a solicitat o intalnire pentru a discuta oprirea litigiului de munca si cateva variante cu cerintele mele sub conditia sa inchidem procesul. Inca ce ma mira pe mine este ca in continuarea litigiul merge, in sensul ca peste 2 saptamani voi avea din nou termen la litigiu cu interogatoriu si tot atunci si intalnirea cu Banca pentru discutii. Nu eram normal ca pe parcursul negocierii sa cerem suspendarea litigiului?
Cum as putea solicita instantei 2-3 amanari? As putea cu concediu medical sau ce altceva sa solicit? Si ce ati face dvs. in acest caz? Poate in asa fel scap de interogatoriu in fata instantei.
Multumesc frumos si numai de bine.
buna dimineata. as mai avea o intrebare cu ingaduinta dvs. avand in vedere faptul ca angajatorul va primi intrebarile cu 5 zile inainte de proces , iar eu voi raspunde face to face, nu mi se pare deloc etic si corect. nu ma pot adresa in tara asta, ca fiind discriminare? nu pot face nici o sesizare nicaeri? dvs. ca avocat vi se pare corect acest lucru?
multumesc tare mult inca o data.
Multumesc frumos. Intrebarile pot fi din litigiu si din reconventionala sa inteleg? pot veni cu altceva in plus? Sau numai ce au scris in reconventionala? Daca sunt concediat pe art.65.alin1 deci fara voia mea, ma pot pune intr-o situatie proasta? Au importanta aceste intrebari?
Multumesc din inima. Este adevarat ca trebuie sa raspund obligatoriu la toate intrebarile, indiferent daca intr-o intrebare sunt mai multe intrebari? Am dreptul sa cer reformularea intrebarii? Angajatorul poate veni cu altceva fata de ceea ce au cerut in reconventionala? In sensul de alte comentarii, solicitari?
Multumesc frumos!
Buna ziua. Intr-un litigiu de munca, angajatorul bancar mi-a introdus cerere reconventionala si imi cere daune de peste o suta de mii de euro pentru ca m-am adresat consiliului discriminarii unde am si obtinut amenda. Banca mai are inca 5 amensi de la cncd de la alti colegi. Ceea ce ma mira pe mine este ca instanta a aprobat aceasta cerere reconventionala si nici macar nu i-a timbrat. Se poate asa ceva? Avocatul meu a cerut ca aceasta cerere sa fie timbrata si sa fie mutata la judecatoria sectorului 3 de unde apartin. Pentru data viitoare avocatul meu a cerut interogatoriu scris, iar ei banca au obtinut interogatoriu face to face. Sper sa fie ok si sa nu mi se faca rau. Sufar si de inima mai nou. Insa ma repet este ok aceasta decizie?
Multumesc frumos!
Am inteles. Inca o data multumesc frumos si numai de bine