avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Activitate george-neagu

Activitate george-neagu

Catre comitetul de conducere care trebuie sa desemneze prin vot, dintre membrii acestuia, un presedinte interimar (de obicei vicepresedintele dar nu e obligatoriu pe el) pana la data cea mai apropiata posibila de convocare si tinere a adunarii generale de alegeri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se aproba primirea in asociatie a altor membrii cu drepturi depline. In cadrul asociatiei se fac apoi alegeri pentru functia ramasa libera prin decesul persoanei si apoi se comunica prin depunerea dosarului la judecatorie.
Lista cu numele membrilor fondatori ramane asa, in componenta de la infiintarea asociatiei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa cititi si detaliile de la adresa [ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Veti avea scutire doar pe cota care va revine prin mostenire, nu si pe ce ati cumparat.
Asta e activitate economica, trebuie sa va inregistrati la registrul comertului ca intreprindere individuala si sa depuneti anual declaratia unica prin care va declarati venitul si platiti impozit.
Nu va afecteaza cu nimic. Redirectionarea a 3,5% impozit pe salariu catre o entitate non profit inseamna ca din acel impozit pe care in mod normal angajatorul il opreste din salariul dumneavoastra si-l vireaza la stat, se duce acel procent catre acea entitate, treaba pe care o face cei de la finante.
Va rog sa cititi tot materialul de la adresa urmatoare: www.avocatnet.ro/articol_589...
Răspuns la discuția Impozitare ong
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un ong este doar la impozit pe profit.
Pfa ar fi cel mai indicat dar asta o puteti face doar daca aveti un act de studii/calificare in domeniu. Altfel puteti doar pe un srl sa va desfasurati activitatea. Da, va inregistrati sediul la adresa de domiciliu (dar intr-o camera separata de cea de locuit si care sa corespunda la ceea ce impun cei de la sanipid) si tot la acea adresa va autorizati si activitatea prestata cu codul caen corespunzator. Apoi va va trebui sa inregistrati la acea adresa pe pfa si casa de marcat.