avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate roxana g23

Activitate roxana g23

Bună ziua!! Soțul meu trebuie sa primească în urma unei hotărâri judecătorești drepturile salariale restante (3925)din anul 2020 luna octombrie,actualizate cu rata inflației și dobânda legală penalizatoare!Care este suma pe care trebuie sa o primească!? Mulțumesc!
Bună seara !!Am o întrebare!Am un teren și aș vrea să construiesc o cabană in forma de A fara fundație,pe piloni!!De ce documente și avize am nevoie!? Mulțumesc!
Mulțumesc!
Da este facuta succesiunea de 9 ani!!
Bună ziua eu si fratii mei suntem moștenitorii unei case.De ani de zile mi se promite că o să primesc contravaloarea părții mele din imobil ,dar nu se concretizează nimic.Nu vor nici să vindem.Pot deschide acțiune în instanță să se scoată imobilul la licitație dacă nu îmi plătesc partea mea din imobil?Mulțumesc!
Bună ziua as ruga pe cineva specialist în dreptul muncii dacă o persoană aflată în perioada de proba este obligată să dea preaviz dacă vrea să renunțe la locul de muncă pe motiv că promisiunile scrise și verbale nu au fost respectate?!Mulțumesc anticipat!!!Persoana în cauză l-a informat verbal pe angajator cu aproximativ 2 saptamani inainte că nu mai dorește să continue activitatea!!!!
Bună ziua unchiul meu a lucrat la CEC 16 ani ca și paznic cu permis de port arma la ce grupă de muncă se încadrează!Mulțumesc anticipat!
Bunicul are titlul de proprietate îi lasă prin testament nepotului său casa plus teren!Testamentul nu este atacat de nimeni!Nepotul îi lasă prin testament la alt nepot, testament la notarul public ,cea ce a dobândit de la bunic!Cel care a făcut cel de-al testament a murit și nu are moștenitori direcți care să atace testamentul!Mai trebuie făcută succesiune sau se poate încheia contact de vanzare cumpărare?Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Cumpărare drept succesoral
Imi puteți spune motivul pentru care să nu cumpăr înainte să știu în ce ma bag!Mulțumesc anticipat

Este vorba de tatăl meu el vrea să îmi vândă dreptul succesoral!
Pot cumpara drepturile succesorale ale unei persoane,?