avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelamicu

Activitate mihaelamicu

sa inteleg ca nu ar trebui platite cheltuielile de administrare?
Am cumparat un apartament in luna mai.
Nu a locuit nimeni acolo pana acum in luna august.
Am facut o cerere in acest sens - pt a fi trecuti 0 persoane la intretinere...
Insa avem lunar de plata liftul - reparatii - interfonul si cheltuieli adiministrare (pentru 3 persoane...pentru ca atatea vom locui acolo)
=totul 66ron
Este corect asa?
Ce ar trebui sa platim pe perioada in care nu locuim acolo?

Cheltuielile de administrare se percep la nr de persoane si se aplica si celor care nu locuiesc acolo?

Multumesc
Ce riscuri am daca zilele viitoare voi cumpara un apartament care apartine unui SRL si are ipoteca pe aproximativ toata suma?
Notarul ales de mine a verificat actele a spus ca este ok.
Banca accepta tranzactia -ne-a transmis si suma ipotecata.
Fac ordin de plata conditionat
Mergem cu notarul la Banca.
Ce masuri de protectie ar trebui sa imi mai iau?
Ori la ce ar trebui sa fiu atenta?
Am si eu o mare nevoie de ajutor!!
! Am castiga marele premiu 1 x excursie ... pentru castigator + 4 insotitori la concursul ?...?
Dupa multe tergiversari am fost si validata si parea sa fie totul ok. M-a contactat o persoana care va organiza o excursie la munte- pe munte....Iar noi asteptam MAREA AVENTURA DE 21.000RON. Nu mai spun ca in regulament scria si ca transportul, echipamentul etc...sunt puse la dispozitie de organizator...Cica sa mergem noi la Busteni...si de acolo...si sa ne aducem noi geci, ghete etc..
Deci va fi o excusie amarata de max 1000ron.
Cum trebuie sa procedez pt a primi ce am castigat?
Cum sa procedez?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste materiale mai noi - sinteze chiar de preferat...ca ale mele carti sunt din 2002 :)
Daca ma puteti ajuta, va rog sa imi trimiteti pe mailul doinamicu2010@yahoo.com
Bunicii mei de la tara au murit (bunicul ultimul in aprilie 2006) –la fel si tatal meu (copilul bunicilor) ..si am ramas la mostenire doua fete ale tatalui meu si sora tatalui…Sora tatalui meu nu vrea sa deschidem succesiunea legala prin notar spunand ca nu are bani pt acest lucru (nu exista acte de proprietate ale bunicilor pt nimic si din cate stiu tr umblat pt scos acte…). Cum pot sa o conving ca tr sa plateasca si matusa jumatate din cheltuielile facute in scopul succesiunii? Tin sa precizez ca ea spune ca nu vrea pamantul pt ca este prea ieftin si ca vrea doar dreptul la casa –casa pe care nu e de accord sa o vanda …iar eu si sora mea nu vrem decat banii de pe aceste bunuri deoarece stam foarte departe de aceste imobile si singura care ar profita de ele ar fi matusa care locuieste in apropierea casei.
O problema ar mai fi ca nu stim nici din ce este alcauita masa succesorala (adica nu stim toate bucatile de pamant…bani la CEC etc. pt ca a avut grija sotul matusii care lucreaza la Primaries a aranjeze tot)…Cum ar trebui sa procedam eu si sora mea pt a fi mai bine pentru noi?? Si mai ales ce ar trebui sa facem pt a obine banii pe ele pt ca daca le vom lasa la ei vor spune mai tarziu ca au adus imbunatatiri la casa ca au renovat-o etc si ramanem cu mai nimic…