avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate alin111

Activitate alin111

Xpertul- in aceasi situatie sunt si eu ca tine... mi a iesit 0.80 si 0 .67 si mi au certu recalcularea... si nu am vrut sa o platesc de frica ca poate imi iese mai mult :)... mi au spus si varianta ca o plateste statul.. si cu ce folos astept de 1 an de zile... si bani la bigetul statului cica vor fi alocati prin septembrie 2012 .... si bineinteles daca mai ramane bani si pt platirea recalularii... daca nu se duc totii la accidente si multe altele... asa ca sfatul meu plateste recalcularea... ca oricum sigur la 0.75 nu ti iese mai mult la recalculare:)
Ce anume trebuie sa fac ca acel comisar la care am dosarul sa l trimita mai departe,deoarece am dosarul la dansu de vro 8 luni si mi cere intr-una recalcularea,iar eu nu am bani..Ce e de facut ca sa poata el trimite dosarul la parchet in afara de platirea recalculari??
Răspuns la discuția Calcul alcoolemie
Normal ca rezolvi ceva ...faci recalcularea daca faci o declaratie de nota 7 impreuna cu un avocat ..iese mult sub 0.80... dar e mai greu cu platirea recalcularii+taxa la avocat care e vro 20 de milioane onorariu ala:)
Răspuns la discuția Calcul alcoolemie
iti iese peste 0.80 ..ai mancat prea devreme... si sa dus logic cand ai baut erai nemancat.... esti slabut si inalt iese peste 0.80 nu vreau sa te sperii dar gandestete ce ai de facut..... adik astepti analizele bineinteles daca le ai platit.... si dupa strange bani de recalculare.... analizele daca nu le ai platit sunt 16 sute la inml sau 15 sute la spital... iar recalcularea 5 mil jumate... ai baut apa sau altceva inainte sa ti faca recalcularea???
Răspuns la discuția Calcul alcoolemie
Normal si normal iese dublu ca la etilotest valoarea ar fi cuprinsa intre 0.80 si 1.... acum depinde foarte foarte mult ce ai mancat inainte si la ce ora .... Sper sa fie adevarat ce ai scris tu acolo ca sincer iti spun daca ai baut 75 de grame de coniac nu iesea 0.45 asa ca mai gandestete putin:) daca ai nevoie de ajutor ar fi cazu sa nu minti:)
Răspuns la discuția Calcul alcoolemie
salut te ajut:) depinde daca pot:)
Răspuns la discuția Alcoolemie
Pai eu am vb cu un avocat si mi a spus in felu urmator. ... ca daca a 2 proba este mai mica decat prima atunci logic calculand cand m au prins la volan aveam mai mult de 0.80 ..daca a 2 proba era mai mare intelegeam sa stau linistit:) si nu stiu ce sa fac ..... tu cum stiai ca e? de ai raspuns asa sigur ca nu imi iese mai mult de 0.80?
Discuție Alcoolemie
Ce pot face daca la sange la prima proba mi a iesit 0.80 si la a 2 0.67??? Ala la care am dosarul a zis sa mi platesc recalcularea ca altfel nu mi trimite dosarul in instanta sau daca nu sa astept pana imi plateste statul recalcularea.... Am deja permisul la ei de 4 luni jumate si daca ar fi sa astept pana plateste statul ar mai dura 6 luni:)... Exista o posibilitate sau ceva anume sa scap de recalculare? ca presupun ca daca recalculeaza iese mai mare nu?
Răspuns la discuția Alcoolemie
Mi a iesit la prima proba in sange 0.80 si la a doua 0.67... ce e de facut acum.. imi fac dosar penal..??? Politistul mi a spus sa fac o recalculare dar nu inteleg dece oare??? ca nu am peste 0.80.... cum se procedeaza ?? ma poate ajuta cineva??
Răspuns la discuția Alcoolemie
Adica sa inteleg ca imi anuleaza permisu... adica trebuie refacuta scoala de soferi? si dat examen din nou? Problema e ca eu sunt la limita .. logic ar fi trebuit sa vina 0.84 ..si cineva mi a zis ca daca sunt la limita ma poate ierta in tribunal... maine trebuie sa dau declaratia pentru recalculare .. Ma puteti ajuta?